Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok szülei! Műköröm...

Kamaszok szülei! Műköröm tilos, szex már szabad?

Figyelt kérdés

Egy kicsit érdekesnek gondolom..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. támogatták, szerintem korai

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Mindenki leszólja (nekem nem volt, nem is lesz!) de az előző kérdéshez képest..egy műköröm ilyen nagy bűn?

Mi a véleményetek erről?

2012. aug. 10. 09:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

ezt én sem értem, egyáltalán,igen minden 14 éves gondol rá,de akinek van esze az nem teszi meg. velem pl a szuleim sosem beszéltek errol,sem úgy,hogy lehet,sem úgy,hogy nem,mégis tudom,hogy hulyeség lenne és nem érdemli meg akárki,hogy elvegye a szuzességem és én egy olyan fiuval szeretném akit tényleg szeretek és nem csak 1-2 évig,és nem is igazán szeretném 18 éves korom elott elveszíteni a szuzeséggem. amugy valaki elmagyarázná,hogy a mukoromot miért nem engedik egy 14 évesnek? az én osztálytársaimnak már 12 évesen volt mégis normálisak,és ok is ugy gondolkodnak a szexrol mint én.nekem még nem volt mukormom,hisz ot a sajátom,de ha alkalom lessz,anyám meg fogja engedni. én is úgy veszem észre,hogy ma szexelni lehet,de mukorom nem,sot még kormot festeni se lehet akármilyenre

14/L

2012. aug. 10. 17:04
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

Wááó eza kérdés mintha csak egy bnőm írta vna:O :D ha ezt meg mutatom neki XD

na szóval röviden a story: bnőm 14 és fél éves..kb. Pici korától kezdve trendmániás..de komolyan ne olyan tini r.bancra gondoljatok, aki mázolja magát, kivágott felső...kiskorában már ruhákat rajzolt, 5.-esen mániákusan rajzolt műkörmöket (de tényleg szép ízléseseket, mai napig megvannak a rajzok) na szóval minden vágya hogy műkörmöt csináltathasson, aztán meg saját magának is csinálná :D jah és kitűnő tanuló (divattervező akar lenni)

De az anyja hallani sem akar műkörömről, oké bnőm el fogadta ezt..

De aztán jött vmi, ami kiakasztotta. Az anyja feltett egy olyan kérdést hogy: 'kislányom h-h nincs barátod, igazán itt az ideje' vagy vmi ilyesmit, pontosan nem tudom idézni, de a lényeg h szeretné azaz örülne ha lenne már fiúja a csajnak.

Na erre bnőm totál kiakadt. Nem érti az anyja értékrendjét, fiúzni küldené, de ami fontos,(neki) azt nem hagyná..

Amúgy ismerem azt a nőt áhh kibírhatatlan, utálom az olyanokat :S

Bnőm meg nem aza pasizós fajta, azt se mondom h a divat a mindene de jdj

2012. aug. 10. 19:24
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

*jelenleg ez a fontosabb neki, de az anyja szerint inkább pasizzon, mert attól majd jól érzi magát, (tuti h a szexet is megengedné, elég nagy ribanc volt régen) de a műköröm, smink felesleges, pedig magának fizetné a lányka, meg hát erre gyűjt..szóval ilyen is van. De hát persze essen inkább teherbe, minthogy sminkkel és műkörmökkel törődjön :s

Utolsó is szépen leírta, ezvan manapság :/

(15 l és bocs hogy 'kettészakadt' a válasz, véletlenül rákattintottam)

2012. aug. 10. 19:31
 14/25 anonim ***** válasza:
24%

IDIÓTA SZÜLŐK!!!! (tisztelet a kivételnek)

Nem tom melyik írta h a szexet nem lehet megtiltani, a műkörmöt meg meg lehet XD ez is jó volt poénnak :'D

Nagyon vicces ez az oldal itt..a szülők általába a rosszab dolgokat engedik, és kajak unalmamba olvasgatok itt és eza hozzá állás szégyen, jó hogy ennyi önbizalom hiányba szenvedő kamasz van.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. amit a kérdező is belinkelt..

FÚJ FÚJ FÚJ ez már vicc :O 14 évesen azta na mind1

DE AZ FAIN H ITT MINDENKI TÁMOGATJA, MINDENKI, SŐT DICSÉRIK A LÁNYT. Intimtorna könyv???? :') Jézuska na okéé

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Na itt még csak petting lenne, úgyszint. 14 éves lány. A vélemények megoszlanak, azér érdekes ez is, hogy a pettinget jobban elítélik mint a szexet na mind1.

(egyébként sok ilyen kérdést olvastam, és kajak általába támogatják őket)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

TILOS!!! Mert hát a kis francia körömtőr, AIDS-ET KAPUNK, SŐT TEHERBE ESÜNK TŐLE, MEG RIBANCOKKÁ VÁLUNK! :/

2012. aug. 10. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

de amugy tényleg miért kell megdicsérni egy 14 évest,hogy védekezik? eszébe se jut senkinek,hogy egy kislány szexel az nem normális? úgy is teherbe eshet ha védekeznek. ha én álnék anyám elé azzal,hogy óvszert vegyen egy pofot kapnék,nem gumit. lassan már az oviban is szexelni fognak és az lessz a normális,de a mukorom meg a fekete koromlak bun. Arra miért nem gondol senki ha elvileg a szexet nem lehet tiltani akkor a mukormot miért lehetne? az ovszerre is kell pénz,na meg ha valaki osszegyujti egyszeruen elmegy megcsináltatja a szulo csalódik mert mukorom,de ha a gyerek azzal áll elo,hogy szexel akkor meg van dicsérve.

14/L

2012. aug. 10. 20:31
 16/25 anonim ***** válasza:
69%
Aki rendesen neveli a gyerekét,annak a gyereke nem akar 14 évesen sem műkarmokat,sem szexet...erről ennyit
2012. aug. 10. 21:09
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

nem értek egyet veletek! ez nem feltétlenül nevelés kérdése! mért mit hisztek hogy a szülök mindennap elmondják a gyereknek hogy "gyermekem ne szexelj 14 évesen mert az nem jó" nekem ezt sose mondták, nálunk a szex nem különösen volt téma.hála istenek nem vagyunk egyformák, vannak akik 14 évesen már fejlettek, készen állnak a szexre és vannak akik nem ( én ide tartozom)de ez akkor se nevelés kérdése, ez benne van a géneinkben. én 18 éves koromig nem akarok lefeküdni senkivel de nem azért mert a szüleim ezt mondták hanem mert én így érzem helyesnek.(habár tény hogy a szüleimtől jó példát láttam)

ugyan igy vagyok a műkörömmel is! erre is rámondhatnátok enyi erővel hogy "nevelés kérdése" hát ez nagyon nem az, én nem engedném.

Összefoglalva nem nevelés kérdése hogy a gyerek szexel e vagy sem legalábbis nem csak azon múlik, viszont az már lehet nevelés kérdése hogy teherbe esik e vagy sem..

2012. aug. 12. 21:56
 18/25 anonim ***** válasza:

15 éves lány vagyok...

Ennyi idősen nekem eszemben sincs elveszteni a szüzességem, én ki szeretném várni a 18at.

Viszont néha van műkörmöm...magamnak csinálom, (tipes vagy porcelán) főként az alkotás öröméért, amikor körmözök a csak arra figyelek és az kikapcsol. Egyébkén nagyon szolid rövid mandula vagy kocka alakú körmöket csinálok, franciát vagy pasztell színekben, kicsi virágmintával.

2012. aug. 12. 23:35
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó,elég nagy zagyvaságot írsz,látszik hogy fogalmad sincs még az életről.Az hogy egy kislány 14-15 évesen szexel-e igenis sokban függ a neveléstől,attól a szüleivel milyen a kapcsolata, a nevelés nem azt jelenti,hogy "ne szexelj 14 évesen lányom".14-15 évesen a lányok 99% érzelmileg,szellemileg éretlen még a szexuális élethez,és ez a normális,mélyebb érzelmek sem alakulnak ki bennük. Az a baj,hogy sok szülő nagy ívben tojik a gyerekre,vagy a könnyebb utat választja és mindent megenged,ezért sok gyerek félre informált,minél hamarabb túl akar mindenen esni,mert azt hiszi azzal felnőtt lesz,lehet ez valami féle lázadás,tüntetés a szülők felé.Ha egy gyereket rendesen neveltek vannak szabályok,korlátok,meg van a bizalom,a jó kapcsolat,és a gyerek intelligens,értelmes,akkor eszébe sem jut 13-14-15 évesen bárki alá feküdni,fiúk esetében,pedig kislányokat felszedni és megdugni.
2012. aug. 13. 19:26
 20/25 anonim ***** válasza:
utolsó előttire gondoltam(bocsánat)
2012. aug. 13. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!