Van még, akinek tilos a szex terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nektek mit mondott az orvos, maga az orgazmus is tilos? (a méhösszehúzódások miatt) Erre még külön nem kérdeztem rá.2012. márc. 5. 13:47
1/7 anonim válasza:
Pedig erre pont rá kell kérdezni. Arra is, hogy mennyi ideig tilos, bár nem tudom hány hetes vagy, és hogy milyen okból.
2/7 A kérdező kommentje:
hát akkor inkább majd rákérdezek. Méhszájelégtelenség az ok, még csak 9 hetes vagyok.
2012. márc. 5. 13:52
3/7 anonim válasza:
Akkor mindenképp érdemes, hiszen még sok van hátra. Konkrétan meg kell kérdezni, hogy a teljes nem közösség-e a tiltott csak, vagy az orgazmus is, és hogy meddig lesz ez így várhatóan.
Kitartást!
5/7 anonim válasza:
Nekem is tilos. Így együtt érzek veled.első trimeszterben tutira eltiltott az orvos.
6/7 anonim válasza:
Méhszájelégtelenséggel valószínűleg végig tilos a szex, beleértve az orgazmust is... De megéri, hidd el. Az első terhességem alatt is végig el voltunk tiltva, most is így van. Nehezen, de ki lehet bírni azért.
7/7 A kérdező kommentje:
egy terhességet már végig csináltunk így, de akkor valahogy mindketten könnyebben ráálltunk, most nehezebb.
2012. márc. 5. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!