Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan szoktassam le akamasz...

Hogyan szoktassam le akamasz fiamat, hogy ne tegye keresztbe a lábát mert az nőies?

Figyelt kérdés
Alapból lányos a mozgása, de nem szeretném hogy még ezzel tetézné a dolgokat. Egyszerűen a fiúk ne rakják keresztbe a lábukat. Nektek mi a véleményetek?
2009. júl. 20. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tenné. Van jópár nőiesnek igazán nem mondható barátom aki szintén keresztbeteszi a lábát.

És egyáltalán miért akarod "leszoktatni"? Hagy már olyannak fejlődni azt a gyereket, amilyen. Megváltoztatni úgyse tudsz senkit, ha papolsz neki akkor pedig csak az ellenkezőjét éred el.

Legyen szorgalmas, vidám, okos, határozott ember, mellette tök mindegy. hogy keresztbe teszi a lábát vagy nem.

2009. júl. 20. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kamasz a fiad, akkor leszoktatni már nem tudod. Elmondhatod neki, hogy mit gondolsz arról, ha egy férfi keresztbe teszi a lábát, de Ő dönt, hogyan ül. Amúgy szerintem nem férfiatlan, ha egy férfi keresztbe teszi a lábát, inkább intellektuális. A legjobb amit tehetsz, hogy elfogadod olyannak amilyen. Egy kamasz már tulajdonképpen kész ember.
2009. júl. 20. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

ugyan már! miért nőies ha keresztbe teszi a lábát? ha egyszer neki úgy kényelmes akkor ez van! még mindig jobb mintha cigizne vagy piálna! ugyan már! lehet hogy a te gyerekkorodban ez "nőies" volt de most nem az! ezen fölösleges rágódnod!

R J

2009. júl. 20. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
hjaj nem kell leszoktatni erről. Más férfi is csinálja ezt. Fölösleges, nem kell.
2009. júl. 21. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
A férjem is keresztbe szokta tenni a lábát, mégsem látom nőiesnek. Szerintem hagyd.
2009. júl. 21. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Erről eszembe jutott egy sztori,lány vagyok én is kamasz volt volt az oszt.kirándulásunk és hajnali 2-3 körül Máté kijött hozzánk beszélgetni kicsit komás volt mikor "kijózanodott" leült és keresztbe tette a lábát hát mindenki szakadt a röhögéstől aztán meghalloták a tanárok és futás ,de ez már más téma... szóval szerintem se tegyék keresztbe a lábukat mióta Mátét meglátták a fiúk,hogy így ült azóta b*ziz@k :) máté meg még fogzza,hogy úgy megy mint egy lány.De annyiból nem ajánlom,hogy "leszoktasd" róla,mert meg is bánthatod vele
2009. júl. 21. 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Ugyan már...én sok olyan férfit ismerek,aki keresztbe teszi a lábát...és nem szólja meg őket senki...max észreveszem.

Ha neki úgy kényelmes,nehogy már ilyen miatt legyen feszélyezett.

2009. júl. 22. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:

ezt a marhaságot

mitől lenne nőies

egyébként meg ha majd a farka, golyói megnőnek, úgysem tudja úgy keresztbe rakni úgy mint egy nő

2009. júl. 22. 19:16
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem nőies! Ne mondj neki ilyent, mert megingatod esetleg érzelmileg, aggódik majd, hogy mások nőiesnek tartják. sok fiú, férfi kersesztbe teszi a lábát.
2009. júl. 23. 18:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is eléggé nőiesnek találom de mivel kamasz nem nagyon tudsz mit csinálni vele:/
2009. júl. 27. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!