Hogy szoktassam le erről?
Eggyik osztálytársam sátánnak hív,de közben meg kedvel!!
Hogy szoktassam le erről? Már mondtam neki,hogy haggya abba,de nagyon zavar!
A beceneveket nagyon nehezen lehet levetkőzni. Engem hosszú évek óta Törpillának hívnak, mert alacsony növésű vagyok (158 cm) eleinte engem is zavart, de meg lehet szokni, hogyha fel tudod azt dolgozni, hogy nem bántásból mondják. Pl a baráti társaságunkban rajtam kívül még három Bianka van, úgyhogy nem csodálom a becenevet, elvégre a Janra vagy Jankára mindenki odafordul xDDD
A legjobb barátnőm "beceneve" pl K*rva ő is Janka, ő azért kapta, mert az egyik sulis darabban k*rvát játszott, de semmiképp nem bántásnak szánták a nevét.
Az a legjobb ha nem foglalkozol vele, illetve nem reagálsz rá, amúgy soha nem hagyja abba. Ha meghallod a szájéból azt h "Sátán" csináld tovább a dolgodat, mintha nem neked szólna, ha úgy szólít ahogy tetszik neked, csak akkor fordulj oda hozzá.
Vagy találj ki neki egy olyan gúnynevet, amit ő nem szeret, ez az ovis verzió, ha nem bírod figyelmen kívül hagyni, de nem tartom valószínűnek, hogy ezzel abba fogja hagyni.
Ne foglalkozz vele!
engem Husi-nak hívnak, mer hájas vok, de nem zavar, már megszoktam, jobb mint a kocaXD
kedves kérdező nem gyarmati vagy?
és ez szól az ubisnak is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!