Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy szoktassam le erről?

Hogy szoktassam le erről?

Figyelt kérdés

Eggyik osztálytársam sátánnak hív,de közben meg kedvel!!

Hogy szoktassam le erről? Már mondtam neki,hogy haggya abba,de nagyon zavar!

2010. máj. 27. 14:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha így szólít, ne reagálj sehogy. Várd meg, míg a neveden szólít.
2010. máj. 27. 14:48
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

A beceneveket nagyon nehezen lehet levetkőzni. Engem hosszú évek óta Törpillának hívnak, mert alacsony növésű vagyok (158 cm) eleinte engem is zavart, de meg lehet szokni, hogyha fel tudod azt dolgozni, hogy nem bántásból mondják. Pl a baráti társaságunkban rajtam kívül még három Bianka van, úgyhogy nem csodálom a becenevet, elvégre a Janra vagy Jankára mindenki odafordul xDDD

A legjobb barátnőm "beceneve" pl K*rva ő is Janka, ő azért kapta, mert az egyik sulis darabban k*rvát játszott, de semmiképp nem bántásnak szánták a nevét.

Az a legjobb ha nem foglalkozol vele, illetve nem reagálsz rá, amúgy soha nem hagyja abba. Ha meghallod a szájéból azt h "Sátán" csináld tovább a dolgodat, mintha nem neked szólna, ha úgy szólít ahogy tetszik neked, csak akkor fordulj oda hozzá.

Vagy találj ki neki egy olyan gúnynevet, amit ő nem szeret, ez az ovis verzió, ha nem bírod figyelmen kívül hagyni, de nem tartom valószínűnek, hogy ezzel abba fogja hagyni.

2010. máj. 27. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele!

engem Husi-nak hívnak, mer hájas vok, de nem zavar, már megszoktam, jobb mint a kocaXD

2010. máj. 27. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
én törpilla is vagyok meg husi is de husi ritkán xd én teljesen megszoktam meg törpe
2010. máj. 27. 15:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Engem Pingvinnek hívnak, de megszoktam.
2010. máj. 27. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Általánosban Csirke volt a beceneve, az egyik oszt. társnak, de baromira nem zavartatta magát. Én meg öt éven át Shrek voltam gimiben. Belefér, nem zavar. Szvsz szokd meg, mást nem nagyon tudsz tenni: ha zavar annál inkább csinálják, ha figyelmen kívül hagyod, az esetleg segít, bár nálam nem jött be anno...
2010. máj. 27. 19:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem is XD Ne figyelj rá!
2010. máj. 28. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Hehe szerintem tök jó becenév..:D
2010. máj. 28. 13:37
 9/12 anonim válasza:
Ubi, Uborka szerintetek jobb?
2010. máj. 28. 14:52
 10/12 Zümy válasza:

kedves kérdező nem gyarmati vagy?

és ez szól az ubisnak is :D

2010. jún. 13. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!