Mi a beceneved? És mi az igazi? (keresztnév)
Figyelt kérdés
Olyan tök jó beceneve van mindenkinek.. Pl.:
Miskovits Márton - Random Marci
Niall - Nialler
Plazmának nemtudom, hogy jött a Plazma. :D
Ádám - Ádiii
Dávid - Dave
Rebeka - Reb, Beka, Rebi
Martina - Tincsa
Nekem olyan hülye nevem van, hogy arra semmit nem lehet..
2012. aug. 6. 18:32
72/79 anonim válasza:
Dóra, Dóri.Keresztapukám hív mindig Dózinak, így ez ráragadt az unokatesómra, barátjára és keresztanyukámra, Végülis aranyos, Dózi...:D
74/79 anonim válasza:
én a munkahelyemen Szabolcsból lettem fater:D
76/79 anonim válasza:
Panna(nem Anna)-Panni, Pancsi, Pancs, Pannamari, Pannacotta, Pé, Pancsicsuli, Panka(utálom csak gonoszságból hívnak így:D)és rarr
78/79 anonim válasza:
Vivien vagyok, és a jelenlegi osztályom vagy így szólít, vagy Vivinek (bár magyartanárom már minden baromságot kitalált rám a Vivventyűtől kezdve a Vivőn keresztül a Viveszig), illetve egyik osztálytársamnak a Viv a mániája, csak így, 'i' nélkül. Általánosban szerettek a vezetéknevemen hívni, meg néha úgy, hogy Jabba (hosszú történet...). Más "becenevem" nem igazán volt sosem.
79/79 anonim válasza:
Böbi és ebből lehet következtetni hogy Erzsébet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!