Mi a beceneved? És mi az igazi? (keresztnév)
Olyan tök jó beceneve van mindenkinek.. Pl.:
Miskovits Márton - Random Marci
Niall - Nialler
Plazmának nemtudom, hogy jött a Plazma. :D
Ádám - Ádiii
Dávid - Dave
Rebeka - Reb, Beka, Rebi
Martina - Tincsa
Nekem olyan hülye nevem van, hogy arra semmit nem lehet..
Viktória - Viki, Vik, Vikuska, Vikuszka, Vikike
Általában mindenki Vikinek hív. Viknek meg Vikikének egy nagyon jó barátom hív csak, mástól nagyon el se viselem. :) A Vikuska meg a Vikuszka meg apu mániája, mindig így nevez. Néhányan törpének hívnak, mivel pici vagyok, de kb. ennyi.
Daniella - Danus, Dana
De általában helyzethez függően hívnak az emberek, vagy sablonbecézések. (te bolond, de hülye vagy; drágám, édesem, szívem)
Barátomnak Picur, Bocipici, Asszony, Kicsim, Picim.
Anikót egyébkét Nusinak is lehet nevezni. :D
17/l
Nialler ? :D Woah , érzem hogy van legalább egy közös témánk.
Borcsa a becenevem , esetleg Bori , Bora , Boróka ... ha mérgesek a szüleim lefokoznak Boriskának :DD
A becses nevem amúgy Borbála . :D
Én Bianka vagyok, általában csak Janka. Vagy Jani - csak akkor válok Janivá, amikor a társaság már ittas.
Viszont annyi becenevem van mint égen a csillag.
Pilla - mert kicsi vagyok, szőke, de nem kék, úgyhogy a Törp része elveszett :)
Dávidné - a párom Dávid, a baráti körünkben szoktak így emlegetni, a párom Jankáné.
Özséb - az egyik legjobb barátnőmmel buszoztam, éppen Özséb napja volt, és felköszöntött, hogy boldog névnapot Özséb. Azóta előszeretettel hívnak így is :)
Barack - néhányan állítják, hogy a hajam barackillatú.
Jagger - mert Mick Jagger felesége Bianca és volt egy Rolling Stonesos korszakom.
Szőke - mert derékig érő, rengeteg szőke hajam van. A párom is szőke, szóval együtt vagyunk Szőkék.
A többivel nem untatlak, ez mind aktív becenév, de kismillió passzív is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!