Mit tegyek ha ekkorák a melleim?
Ne ijedj meg,nekem is nagyon de nagyon nagyok voltak ennyi idősen.Ki voltam akadva,mindig sírtam mert cikiztek miatta,mindig mondtam,hogy én mellkissebbítő műtétet fogok csináltatni...Aztán láss csodát elmúlt az érzés ,jöttek a srácok akik szerették:D
Ne aggódj e előny nem hátrány:D
Nekem az a tanácsom hogy az osztálytársaid elött vetközz le nekünk egy egyik oszt társunknak 10 évesen akora volt a melle mint egy 16 évesnek és őt is csúfolták ezért levetkőzött elöttünk 12 évesen tök pucérra és abba hagytuk a csúfolását mert elállt a lélegzetünk a gyönyörű látványtól többet nem is csúfoltuk
Ez egy igaz történet
ha szép, kerek, és télleg ennyire kemény a melled 11 évesen ennek inkább örülj :) biztos csini vagy meg minden :) nem sok csajnak adatik ez meg szal ne is foglalkozz velük
előzőnek meg üzenem h vicces osztályba járt ha ilyenek voltak:D
Szija!Én 16,5 éves lány vagyok, általánosban volt egy osztálytársam aki szintén kicsit korábban elkezdett "nőiesedni" és őt is csúfolták a mellei miatt,(pedig tökéletes mellei voltak ,egy felnőtt is megirigyelte volna)de mostmár a nyálukat csorgatják utána a fiúk:Dszóval ne aggódj ilyen korban teljesen normális h a fiúk ilyen dinkák mert még nem úgy néznek rád mint "nőre" hanem egy lány aki kicsit másabban néz ki mint a többi,a lányok meg vagy irigyek vagy pedig csak nem normális dolognak tartják h neked már most nagy melleid vannak,de legyél rájuk büszke és ne figyelj a csúfolódásokra nemsokára a lányok és a fiúk is kinövik ezt a ronda szokást ezen a téren;) Sok szerencsét kívánok mindenben.
ui:ha gondolod írd meg az e-mail címedet felveszem veled a kapcsolatot, és ha bármi más kérdésed van,szívesen válaszolok :)
azt tudom mondani mint a többiek, nézzétek el a fiúknak... pár év és majd csak bámulnak :D
De ha vmi bátorítás kell nektek akk nyugodtan privit (talán így anonim még könnyebb ez mintha személyesen egy pszichológussal dumálná meg az ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!