Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha ekkorák a melleim?

Mit tegyek ha ekkorák a melleim?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok és nagyon nagyok.Pl.mint egy13 évesenek.(tán még nagyobb)És az osztálytársaim (fiúk,lányok )cikiznek miatta!Egyépként kerekek és nagyon kemények(mint egy szilikon cicipersze nem akkora),ez normális?várom válaszaitokat!
2009. júl. 19. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ne ijedj meg,nekem is nagyon de nagyon nagyok voltak ennyi idősen.Ki voltam akadva,mindig sírtam mert cikiztek miatta,mindig mondtam,hogy én mellkissebbítő műtétet fogok csináltatni...Aztán láss csodát elmúlt az érzés ,jöttek a srácok akik szerették:D

Ne aggódj e előny nem hátrány:D

2009. júl. 20. 09:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Szija! 14/L vagyok, és sportoltam meg az egész osztálunkból minden csaj sportol valamit. És elvileg (én küzdősportoztam) ugy lasabban nő a mellünk meg ilyenek (legalábbis ezt hallottam) A mi osztályunkba nekem van a legnagyobb mellem,a legtöb csaj tök lapos meg minden és nálunk a fiúk azért szólnak be hogyy milyen laposak vagyunk..szal örülj :D
2009. júl. 22. 10:04
 13/17 anonim válasza:
Én személy szerint nagyon irigy vagyok rád ... Márcsak azért is mert mamánka vagy 90-es anyumnak 85/c növéremnek 80/b ...Nővéremnek 16 évesen elég szépen kifejlödtek ..nekem 16 éves koromra van akkora mint kb a 7.es gyerekeknek ..az egyetlen ami nyugtat a barátom... neki legalább tetszik ..légy büszke rá ..a mai világban elöny a szép mell ... és énis irigy vagyok :( :D de váljon elönyxödre légy rá büszke!
2009. júl. 30. 22:12
 14/17 anonim válasza:

Nekem az a tanácsom hogy az osztálytársaid elött vetközz le nekünk egy egyik oszt társunknak 10 évesen akora volt a melle mint egy 16 évesnek és őt is csúfolták ezért levetkőzött elöttünk 12 évesen tök pucérra és abba hagytuk a csúfolását mert elállt a lélegzetünk a gyönyörű látványtól többet nem is csúfoltuk

Ez egy igaz történet

2010. júl. 3. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:

ha szép, kerek, és télleg ennyire kemény a melled 11 évesen ennek inkább örülj :) biztos csini vagy meg minden :) nem sok csajnak adatik ez meg szal ne is foglalkozz velük

előzőnek meg üzenem h vicces osztályba járt ha ilyenek voltak:D

2010. okt. 29. 22:04
 16/17 anonim válasza:

Szija!Én 16,5 éves lány vagyok, általánosban volt egy osztálytársam aki szintén kicsit korábban elkezdett "nőiesedni" és őt is csúfolták a mellei miatt,(pedig tökéletes mellei voltak ,egy felnőtt is megirigyelte volna)de mostmár a nyálukat csorgatják utána a fiúk:Dszóval ne aggódj ilyen korban teljesen normális h a fiúk ilyen dinkák mert még nem úgy néznek rád mint "nőre" hanem egy lány aki kicsit másabban néz ki mint a többi,a lányok meg vagy irigyek vagy pedig csak nem normális dolognak tartják h neked már most nagy melleid vannak,de legyél rájuk büszke és ne figyelj a csúfolódásokra nemsokára a lányok és a fiúk is kinövik ezt a ronda szokást ezen a téren;) Sok szerencsét kívánok mindenben.

ui:ha gondolod írd meg az e-mail címedet felveszem veled a kapcsolatot, és ha bármi más kérdésed van,szívesen válaszolok :)

2011. márc. 17. 03:00
 17/17 anonim ***** válasza:

azt tudom mondani mint a többiek, nézzétek el a fiúknak... pár év és majd csak bámulnak :D

De ha vmi bátorítás kell nektek akk nyugodtan privit (talán így anonim még könnyebb ez mintha személyesen egy pszichológussal dumálná meg az ember)

2012. febr. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!