Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha ekkorák a melleim?

Mit tegyek ha ekkorák a melleim?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok és nagyon nagyok.Pl.mint egy13 évesenek.(tán még nagyobb)És az osztálytársaim (fiúk,lányok )cikiznek miatta!Egyépként kerekek és nagyon kemények(mint egy szilikon cicipersze nem akkora),ez normális?várom válaszaitokat!
2009. júl. 19. 19:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másképpen fejlődik. Ne foglalkozz azzal hogy csúfolódnak mert irigyek. Legyél büszke rájuk. Más meg pont ezért van elkeseredve mert nincs neki.
2009. júl. 19. 19:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!Lhet hogy tényleg nem kéne velük foglalkoznom!
2009. júl. 19. 19:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ne akadj ki ezen sőt! Ez a nők legszebb ajándéka ( a méh után,de az nem látszik) légy büszke rá,viseld tartással,pár év múlva a fiúk nem cikizni fognak,hanem randevúért könyörögni :)
2009. júl. 19. 19:21
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönm neked is!De azt nem is írtam hogy a menstruációm is megvan!És ezt elmondtam a legjobb barátnőmnek,mondtam,hogy ne mondja el,és ő meg elmondta még egy valakinek,és félek,hogy ő meg elmondja mindenkinek!Ezért nem megyek táborba se,mert pont most van meg!Szóval az osztályunkban én vagyok az első akinek megvan!És félek hogyha elhíreszteli mindenknek már azért fognak cikizni!
2009. júl. 19. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj emiatt, teljesen természetes dolgokról van szó, majd ők is rájönnek. Addig pedig próbáld meg átvészelni ezt az időszakot, amíg behozzák a lemaradásukat! :)
2009. júl. 19. 19:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
jaj.. te leszel a legboldogabb 15 éves korodtól.. a többiekkel ne foglalkozz cikizzenek.. hidd el ők lesznek az elsők az irigyeid sorában.. ja és a fiúk majd nagyfiúk lesznek akik hát.. ismerjük őket.. :D csak okosan :D
2009. júl. 19. 19:35
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Szia 13 éves vagyok!

Osztálytársamnak 3.-a jött meg a mensije :S és hatalmas mellei vannak és nagy ilyen hormon zavaros.

Na de a lényeg: Hiába mondjátok,neki hogy ne foglalkozzon vele,hogy ne tudna foglalkozni vele?szegény?ahogy kivettem az írásból Te vagy az osztályból az egyetlen aki ilyen helyzetben vagy szóval...Mi az osztályban már az a téma,hogy kinek NEM jött meg,nekem se jött még meg pedig nagyok a melleim :) és akkor mivan ?Bírd ki még 1-2 évet és hidd el azt fogják cikizni akinek nincs melle Te meg leszel az Istennő a fiúk szemében :) Tudod nállunk is a fiúk azok után a lányok után loholnak akik érettek (inenn is látszik még milyen gyerekesek ,de hát fiúk mit csináljunk velük).Ha nem vagy szégyenlős a fiúknak mond meg nyugodtan,hogy majd 2 év múlva meglátjuk,hogy mi lesz a véleményetek?

És mindenképpen használj cicifikszet ,mert kül olyan lüttyet melled lesz,hogy jajj így meg kis formás lesz majd megáldod az istent,hogy nagy melleid lettek ha nagy leszel addig meg mutast büszkeséggel és gondolj bele más mit meg nem adna,ha akkora melle lenne mint neked.Ha meg szép is vagy akkor legyél bátor is ha csúnyább vagy akkor is ,semmit nem kell szégyelned magadon ha látják rólad a többiek,hogy magabiztos és elégedett vagy magaddal akkor hidd el máshogy állnak majd hozzák.Nekem nem jött meg és mégis tőlem kérnek tanácsot,pl. osz.kiránduláson megjött oszt.társamnak és magaalatt volt bezárkozott a wc-re és nem akart kijönni meg ilyenek vele is beszéltem és másnap olyan kis vigyori volt olyan aranyos és a fiúk piszkálták,hogy megjött neki erre mit csináltam?Mondtam a fiúknak (mind a két osztálynak 26 fiú) hogy 10 perc múlva legyenek a pályán odamentek és szépen elmagyaráztam nekik,hogy ez olyan mint ha az ő nemi szeveikből folyna vér és "depresszióba"esnének ami kurv@ sz@r szóval ha nem kussonak be és piszkálják még akkor gondoljanak a helyébe mivel nekik nem kell szülniük nem görcsöl a hasuk,nem kell aggodniuk,hogy mikor jön meg meg ilyenek kicsit magukhoz kaptak és nem piszkálták szóval állj ki magadért bátran.Volt olyan,hogy hintáztam a barátnőimmel oszt.kiránduláson ésleakartak tapizni a fiúk (a mellem) nyúlt volna hozzám mgfogtam a kezét levágtam egy pofont és elkeztem kergetni megfogtam mondam,hogy több ilyen ne legyen ,mert nagyon fájni fog neki :) meg mikor szerelmes levelet kaptam...

Szóval jól elhúztam ezt az egészet,de ebből csak azt akartam kihozni,hogy addig amíg,Te nem elégedsz meg magaddal addig más se fog , találd meg a szépségedet (biztos sok van) és azt mutasd meg mindenkinek akár belül akár kívül.És ne légy letörve fel a fejjel.

Ha gondolod írj privit ;)

2009. júl. 19. 20:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jujj hát ez hosszúra sikerült,bocsi :)

Nem akkartam hosszúra,csak,megszerettelek volna bátorítani.

2009. júl. 19. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viseld őket büszkén, később pláne örülni fogsz a szép formás melleknek, a fiúk és a lányok meg hadd pukkadozzanak, úgyis csak irigyek :)
2009. júl. 19. 22:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, és ismerek olyan lányt, aki annyira fejlett volt már 6 éves korában, hogy akkora melle volt, mint más lánynak 16 évesen. A puncija kb. 8 évesen kezdett szőrösödni és 9 évesen kezdett menstruálni. Ez nem vicc!
2009. júl. 20. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!