Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ekkorák a melleim?

Miért ekkorák a melleim?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tetszenek a melleim mert elég nagyok és az osztályba még mindenkinek csak most kezd el nőni, és engem a fiúk is szekálnak... Melltartót nem meret még hordani csak olyat ami még kisgyerekes pedig már kéne, mert 75/B. Ezen szerintem sokan ledöbbenek h húha! Hát én is! :S

Mit tegyek?

12/L

2009. jún. 4. 14:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tegyél! Büszkén vàllald öket, pàr év és irigyelni fognak nem kinevetni! Ja, és ne jàrj görbe hàttal, hogy kisebbnek tünjön, mert ugy meg logni fognak, vegyél melltartot is nyugodtan!Nincs ebben semmi szégyelni valo, tanév kezdésre meglàtod, màr nem fognak csufolodni, csak csodàlni, ha egyszer elkezdenek a hormonok tombolni.... :)
2009. jún. 4. 14:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez ellen semmit nem tehetsz egyenlőre. Még fejlődő korban vagy és várhatóan még a melleid is nőni fognak. A szekálást ki kell védened valami vicces formában. Ha viszont már elmúlsz 18 éves és a melleid eseleg akkorára nőnének, hogy kifejezetten zavarna, vagy netán a gerincedet is húzná, minden további nélkül lekissebbitetheted. Az egészségügyi okokból történő mellkissebbítést még a TB is fizeti, de ettől még messze vagy. Addig is viselj korodhoz illő melltartót és gondolj arra van olyan, aki a helyedben szeretne lenni.
2009. jún. 4. 14:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

ennyi évesen nekem is ekkor melleim voltak és én nagyon örültem neki. Hamarosan a lányok irigyelni a fiúk pedig csidálni fognak.

18/L

2009. jún. 4. 14:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Légy boldog velük!

A fiúk is csak éretlenségük miatt szekálnak, 2 év múlva meg majd csorog a nyáluk utánad!

2009. jún. 4. 17:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van a többieknek! Fél évet komolyodnak a többiek, a fiúk is beérnek egy kicsit, és már egyáltalán nem szekálni fognak vele, hanem írigyelni!
2009. jún. 4. 18:14
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát most magamnak mondom h türelem! És nagyon köszönöm mindenkinek a segítő válaszokat!
2009. jún. 4. 19:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
ilyen korban még az a "ciki" ha nagy, később az lesz ha kicsi :P
2009. jún. 4. 21:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Jó meglátáts :P Köszii:)
2009. jún. 5. 13:18
 9/18 anonim ***** válasza:
53%

21:47

Már ne is haragudj,de mióta ciki a kis mell? Nekem most 75/b-s, és nem szégyellem őket,mert szépek. Na püff,nem lesz nagyobb,de megműttetni nem fogom magam.

Kérdezőnek: Igazuk van az előttem szólóknak, hordj melltartót nyugodtan, és ne szégyelld! És tényleg ne görbítsd a hátadat mert úgy marad,és fájni is fog idővel.

2009. jún. 5. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:

14:16

Amúgy 20 éves vagyok.

2009. jún. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!