Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ekkorák a melleim?

Miért ekkorák a melleim?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tetszenek a melleim mert elég nagyok és az osztályba még mindenkinek csak most kezd el nőni, és engem a fiúk is szekálnak... Melltartót nem meret még hordani csak olyat ami még kisgyerekes pedig már kéne, mert 75/B. Ezen szerintem sokan ledöbbenek h húha! Hát én is! :S

Mit tegyek?

12/L

2009. jún. 4. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok és épphogy 75/A-s. nagyon nem szeretem:S örülj neki hogy neked legalább van!
2009. jún. 5. 16:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi, kezdem elfogadni magamat! =)
2009. jún. 5. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Mindenképp hordj megfelelő melltartót,mert ha a mellet tartó izmok egyszer megnyúlnak(bocs lehet nem ez a legjobb megfogalmazás:)) akkor örök életedre úgy marad,lógni fognak:)

A többieknek igazuk van. Nem kell azokkal foglalkozni akik csúfolnak. A lényeg hogy Te fogadd el magad!:) Ha nagyon zavar keress olyan pólókat amik nem emelik ki:)

2009. jún. 9. 23:57
 14/18 anonim válasza:
Megértem a problémádat! 12/L vok és nekem is 75/B. Az osztályba rendes fiúk járnak és direkt nem szekálnak hanem inkább dumálunk. Valakinek ez jön be vkinek az. Ez egy ilyen világ.
2009. jún. 10. 17:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Kösszii! Hát engem úgy szekálnak pl.: h hú jól el ez meg az a fölső meg ilyenek h jól áll a fürdőruha de 2 hónapja még cikiztek...:S
2009. jún. 11. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Na, akkor mi a probléma...

Persze idegesítő ez a fajta szekálás, de vedd inkább dicséretnek:)

Ha látják hogy kiakadsz rajta akkor sose hagyják abba, inkább mond hogy köszi tudom és nevess egyet:)

2009. jún. 13. 19:07
 17/18 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Biztos, hogy szekálnak és nem dicsérnek? Persze ezt te tudod, mert neked mondják csak kíváncsi vagyok. Anyudnak is nagy a melle? Mert nálunk az az érdekes, hogy anyumnak is 75/B40 évesen...xD. Érdekes...,amm már egy fél éve nem nőtt és lehet, hogy nem is fog. Szóval mindenki más alkat. Néha kiakadok dolgokon, de van amikor teljesen megvagyok elégedve magammal. Vékony a derekam és mondjuk így elég furi, de hát ez van!
2009. jún. 13. 20:36
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát én az a teltkarcsú alkat vagyok. Igen, anyumnak is elég nagy, de az attól is lehet h 3 gyereket szült, nem?

Na, mind1 beletörődtem a női dolgokba :) De, köszii!

2009. jún. 15. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!