Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szulok és kamaszok ti r*****-n...

Szulok és kamaszok ti r*****-nak tartanátok valakit emiatt? Hogy fogadnátok ha a gyereketek ezt mondaná, miután már felnott? Szégyelnétek a lányotokat?

Figyelt kérdés

nem vagyok szégyellos úgy értem a testemet nem szégyellem fiuk elott,persze nem is mutogatom magam,de ha véletlenul meglátnak pl a suliban amikor átoltozom az engem egyáltalán nem zavar.és gondoltam arra,hogy jo lene ha felnottkoromban vettkozhetnék meg minden.már kicsi koromban is ilyen voltam és akkor is ezt szerettem volna.

14/L

2012. júl. 23. 17:04
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
k*rva az aki pénzért szexel én hol írtam,hogy ezt akarom csinálni? mielot ide írsz talán nézd meg a szavak jelentését
2012. aug. 17. 21:22
 32/40 anonim ***** válasza:
18%
Bäszki! És te hobbiból fogsz vetkőzni?! Idióta! Akkor is pénzt fogsz kapni, mivel munkád lesz! Most már csak reménykedhetünk hogy nem kuurva leszel szószerint aki dug is hanem csak ilyen kis lotyó aki vetkőzik meg rúdtáncol a bárba!
2012. aug. 20. 14:31
 33/40 A kérdező kommentje:
nem írtam,hogy rúdtáncolni akarok
2012. aug. 20. 15:46
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Modell lehetsz, az tudtommal nem szégyen.
2012. aug. 24. 14:36
 35/40 anonim ***** válasza:
95%

Nekem lanyaim vannak, igaz meg kicsik, de en nem orulnek annak, ha a testukbol akarnanak megelni barmilyen formaban. Kulonosebben sosem voltam szegyenlos, de "feleslegesen" sehol sem mutogattam magam. Ennek szellemeben nevelem oket. Ha felnonek es megis ilyen palyat valasztananak csak egy bizonyos mertekig tamogatnam oket.

Neked a vetkozes mit jelent? Hol, mennyire, milyen modon? Mert egy oltozo azert mas, mint az elet.

2012. aug. 24. 14:49
 36/40 anonim ***** válasza:

semelyik anyuka sem ezt a "karriert" szánja a lányának az biztos..!

azért akik vetkőzésre adják a fejüket,azért nem egy szende szűz kislányok..!

2012. okt. 13. 14:12
 37/40 anonim ***** válasza:
Na, akkor ezt hogy képzeled el? Mond már el. Mert én akkor is egy rúdtáncost képzelek el.
2012. okt. 14. 13:42
 38/40 anonim ***** válasza:
51%

Istenem milyen emberek vannak itt...

Kedves Kérdező!:)

Szerintem ebbe semmi rossz nincs, én is ilyen vagyok, és pont 14 éves:)

Szerintem jó szakma.

A rúdtáncolás is érdekel engem, abban nincs semmi k*rvaság. Az gyönyörűen formálja a testünket, és szép lesz az alakunk.:)

Ne hallgass a negatív kommentekre!:))

2012. okt. 14. 13:49
 39/40 anonim ***** válasza:
jaaaj! tényleg ennyire tartjtátok magatok,hogy vetkőzni meg rúdtáncolni akartok férfiak előtt.? hát ez tényleg qrva jó szakma..-szó szerint..
2012. okt. 14. 18:31
 40/40 anonim ***** válasza:
Ja, és majd a 90 éves faszik csorgatják rátok a nyálukat. Az aerobic is jó alakformáló és semmi kurv@ság nincs benne.-.-
2012. okt. 14. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!