Szulok és kamaszok ti r*****-nak tartanátok valakit emiatt? Hogy fogadnátok ha a gyereketek ezt mondaná, miután már felnott? Szégyelnétek a lányotokat?
nem vagyok szégyellos úgy értem a testemet nem szégyellem fiuk elott,persze nem is mutogatom magam,de ha véletlenul meglátnak pl a suliban amikor átoltozom az engem egyáltalán nem zavar.és gondoltam arra,hogy jo lene ha felnottkoromban vettkozhetnék meg minden.már kicsi koromban is ilyen voltam és akkor is ezt szerettem volna.
14/L
Nekem lanyaim vannak, igaz meg kicsik, de en nem orulnek annak, ha a testukbol akarnanak megelni barmilyen formaban. Kulonosebben sosem voltam szegyenlos, de "feleslegesen" sehol sem mutogattam magam. Ennek szellemeben nevelem oket. Ha felnonek es megis ilyen palyat valasztananak csak egy bizonyos mertekig tamogatnam oket.
Neked a vetkozes mit jelent? Hol, mennyire, milyen modon? Mert egy oltozo azert mas, mint az elet.
semelyik anyuka sem ezt a "karriert" szánja a lányának az biztos..!
azért akik vetkőzésre adják a fejüket,azért nem egy szende szűz kislányok..!
Istenem milyen emberek vannak itt...
Kedves Kérdező!:)
Szerintem ebbe semmi rossz nincs, én is ilyen vagyok, és pont 14 éves:)
Szerintem jó szakma.
A rúdtáncolás is érdekel engem, abban nincs semmi k*rvaság. Az gyönyörűen formálja a testünket, és szép lesz az alakunk.:)
Ne hallgass a negatív kommentekre!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!