Szulok és kamaszok ti r*****-nak tartanátok valakit emiatt? Hogy fogadnátok ha a gyereketek ezt mondaná, miután már felnott? Szégyelnétek a lányotokat?
nem vagyok szégyellos úgy értem a testemet nem szégyellem fiuk elott,persze nem is mutogatom magam,de ha véletlenul meglátnak pl a suliban amikor átoltozom az engem egyáltalán nem zavar.és gondoltam arra,hogy jo lene ha felnottkoromban vettkozhetnék meg minden.már kicsi koromban is ilyen voltam és akkor is ezt szerettem volna.
14/L
Nincs veled baj, ahogy már előttem írták valószínűleg ki fogod nőni.
A tested még csak nem rég "gömbölyödött" ki, újdonság a nőiesség, varázslatos és büszke vagy rá, most egy ideig ez lebeg a szemed előtt. Ez változni fog, egy idő után már nem csak ez lesz a fontos :)
Az en apam nem szegyelne az izleses erotikus kepeket.
Mi ugy lettünk felnevelve hogy termeszetes dolog ha valaki puceran közlekedik reggel amikor keresi valamelyik ruhadarabjat. Vagy este fürdes közben, siman ranyitunk a masikra ha mondjuk pisilni kell.
En tudom magamrol h nem vagyok szep. Kicsit husos, narancsbörös itt-ott, strias a combom. Emiatt 13-tol 18 eves koromig nem is voltam hajlando strandra menni. Sokat is veszekedtek velem emiatt.
18.vagyok, veletlenül küldtem el felig itram csak le.
Azat megbaratkoztam a dologgal, mar nem erdekelt hogy nezek ki. Engem sem izgat ha meglatnak fehernemüben. Viszont talalkoztam olyan fiukkal is akiket igenis zavar ha egy lany velük öltözik. Mert nem tudjak kezelni a dolgot. Mint ahogy itt sem sokan. Ha te igy latod jonak csinald belatasod szerint.
Faterom meg mindig veszi a csinos miniszoknyakat anyamnak, mert büszke a csinos felesegere es a csinos lanyaira. Az h valaki nem szegyenlös az meg nem azt jelenti h qurv@.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!