Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szulok és kamaszok ti r*****-n...

Szulok és kamaszok ti r*****-nak tartanátok valakit emiatt? Hogy fogadnátok ha a gyereketek ezt mondaná, miután már felnott? Szégyelnétek a lányotokat?

Figyelt kérdés

nem vagyok szégyellos úgy értem a testemet nem szégyellem fiuk elott,persze nem is mutogatom magam,de ha véletlenul meglátnak pl a suliban amikor átoltozom az engem egyáltalán nem zavar.és gondoltam arra,hogy jo lene ha felnottkoromban vettkozhetnék meg minden.már kicsi koromban is ilyen voltam és akkor is ezt szerettem volna.

14/L

2012. júl. 23. 17:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
21%

szoval te ovis korod ota krva vagy

mar lehet ezt mondani

lefogadom mar kaptal faxt is

2012. júl. 30. 18:25
 22/40 A kérdező kommentje:
nem vagyok k*rv* és szuz vagyok.én azt írtam vetkozni szeretnék nem b*szni,te jártáol egyáltalán suliba,hogy még ekozott sem vagy képes megállapítani a kulonbdéget?
2012. júl. 30. 19:44
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Bennem sincs ilyen gátlás se fiúk se lányok előtt. 16 fiú vagyok, ahol sportoltam ott az öltözőben nem volt olyan hogy nem fürdesz. Az osztálytársaim meg szégyenlősek, soha nem értettem őket. Ha tudjuk magunkról hogy nem vagyunk melegek akkor mit szégyellünk?! Meg a lányok előtt is ha kell én képes vagyok átöltözni. Ami pedig a vetkőzést illeti, hát nemtudom. Az hogy esne ha pl vetkőznél és a képedet ugye nyilvánosságra hozzák és 70 éves bácsik vernék rád? Szerintem ez nem tuti.

16/f

2012. aug. 1. 17:15
 24/40 anonim ***** válasza:
91%

én sem vagyok szégyenlős, de direkt nem mutogatom magam

pl. szoktam napozni melltartó nélkül olyan helyeken ahol lehet és csináltak rólam fotóművész aktképeket de úgy hogy az arcom nem látszott, mert azt nem akartam

ezzel még nem vagyok k, nem fekszem le senkivel komoly kapcsolaton kívűl, sem egyéb mást sem csinálok

gondolkoztam a sztriptízelésen is de egy ismerősöm akinek az ismerőse ilyen helyen dolgozik azt mondta hogy nagyon sok a perverz öreg pasas, a lány mindennap kapja a gusztustalan leveleket szóval ez már elég negatívan hangzik

engem meg régen követett is egy ideig egy mutogatós bá (azt nem tudtam róla akkor még csak később mikor elkapták mert nekem nem mutogatott csak utánam jött meg leskelődött) tehát egy átlagnál kicsit csinosabb nő ruhában is ki van téve ilyen marhák zaklatásainak.

szóval nem árt vigyázni

2012. aug. 14. 19:24
 25/40 anonim ***** válasza:
Igen, annak tartanám, és szomorú lennék, hogy ilyen a lányom.
2012. aug. 15. 14:53
 26/40 anonim ***** válasza:

Ez is egy szakma, amihez emberek kellenek.

És a vetkőzés nem egyenlő a kurv*lkodással.

Én tényleg SENKIT nem szólok le, hogy mit csinál. Ha te erre vágysz, elégnek érzed magad hozzá és számodra elérhető, akkor csináld.

Egyébként mehetnél még fehérnemű modellnek is, az jobb, mint a vetkőzés.

Bár szerintem a véleményed még változni fog :)

2012. aug. 15. 15:24
 27/40 anonim ***** válasza:
29%
Hát valami itt nagyon el lett cseszve! Mert én nem hiszem el hogy egy lánynak az az életcélja hogy kúrva legyen! Akkor modell! De ne kúrva!
2012. aug. 15. 22:32
 28/40 A kérdező kommentje:
szerintem egyesek tanulják ár meg,hogy mit jelent a k*rva szó jelentése.komolyan ennyire h*lyék vagytok vagy csak tettetitek,már csodálkozom ha valaki tudja,hogy nem prosti akarok lenni.
2012. aug. 16. 13:26
 29/40 anonim ***** válasza:
62%

akkor mégis mi a franc akarsz lenni te rohadt okos 14 éves?

szereted mutogatni magad..... "vetkőzhetnék meg minden" mi minden?

amúgy meg: véleményt kérdeztél. IGEN ribancnak tartanánk emiatt, mert normális ember nem gondolkodik olyanokon, hogy jaj de szeretem magam mutogatni, jaj ezt akarom csinálni!

majd kinövöd szerintem....

2012. aug. 17. 01:32
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
kösz a 0%-ért:D! Aki vetkőzik nyilvánosan az kúrva! A modellek nem vetkőznek (bár az se túl jó munka (a munka meg már alapból rossz a mátrix miatt)) Akkor mit akarsz? Szerintem az a baj hogy szeretethiányos vagy és nem figyelnek a szüleid rád eléggé és ezért azt akarod hogy mások figyeljenek rád ezért ezt a tested szépségével hívod fel! De hidd el ez nem igazi kapcsolat! Ezek csak ösztönök!
2012. aug. 17. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!