A húgom üti magát! Mit csináljak vele?
Amikor ideges mindent földhöz vág, csapkod, szétzúz, és üti a fejét, tépi a haját, vagy bármi. Nagyon könnyen dühbe gurul. Nyilván éri stressz, de ez nem normális. Vagy igen? 14 éves.
16/L
húú, erre én is kíváncsi lennék... Én egy időben a hajamból vágdostam idegességemben... Amilyen hamar ideges lettem olyan hamar le is nyugodtam.. de ezt a hajvágdosást eléggé megbántam :|
14L
én is ilyen vagyok,és még sok más kamasz....
hallottam olyanokat,hogy a fiúk is jól bele ütnek a falba aztán mennek a balesetire.
Én nem mondom,hogy ez normális,de én meg tudom őt érteni,nekem is k*rva szer amikor felhúznak,nem olyan egyszerű ám lenyugodni,azzal nincs meg oldva a helyzet ha bele fekszek az ágyba mert akkor sem bírok olykor lenyugodni.
azért nem árt ha keres egy pszhichologust.
De ti azt hiszitek,hogy dilis. Egyáltalán nem az.
néha beszélgess a húgoddal!
Utolsó válaszoló!
Én is olyan vagyok mint a kérdezőnek a húga,
16 éves lány vagyok és úgy emlékszem,hogy már 12éves koromban is ilyen voltam,azóta már depressziós is voltam.
Az én esetemben néha jól esett volna,ha az édesanyám odament volna megnyugtatni,mivel két fiú testvérem van ezért anyára lett volna nagyobb szükségem.
De kérdező! mivel ti lánytestvérek vagytok ezért szerintem a húgodnak néha jól esne ha megnyugtatnád,nem mindig jó,mert valamikor csak jobb ha egyedül hagyod,de olykor jól esne neki,ha mondjuk te oda mennél hozzá,de kedvesen,
egy két ölelés jól eshet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!