A húgom póninak hiszi magát! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában azt képzeli magáról hogy póni!
Pl.: négykézláb mászkál és egyfolytában nyerít!!!
Anya és apa nem veszik ezt komolyan, azzal magyarázzák hogy még gyerek és bizonyára nagyon szereti a pónikat! :S
Mit mondjak a szüleimnek? Vagy a húgommal beszéljek???
2010. okt. 27. 19:20
1/11 anonim válasza:
szerintem inkàbb te is tegyél ugy mintha poni lenne és egy ido utàn meg fogja unni a jàtékot:) Am ez nagyon poén:D
3/11 A kérdező kommentje:
12 éves egyébként. bocs h nem írtam
2010. okt. 27. 19:28
4/11 anonim válasza:
Sikerült jól átverne téged! :DDD
5/11 anonim válasza:
Figy szerintem nem gáz ,nekem egy ilyen évfolyamtársam volt ,de ő nyolcadikba is még ezt csinálta és nyerítve ügetésbe ment a folyosón ,most meg szintén van egy évfolyamtársam aki ,lónak hiszi magát ,mert hogy megszállta egy ló lelke ,ja és most 11.-es és ez a város egyik legjobb iskolájában van. Szóval szerintem húgod ,kinövi ,max próbáld rávezetni más játékokra :D
6/11 anonim válasza:
És nem áll szóba az elefántokkal?
7/11 A kérdező kommentje:
Miért szivatna?
De jó lénne ha lene egy gyorsabb mód is, mert a haverjaim állandóan szivatnak miatta, ugyanis suliban is sokszor játszik pónisat :S a multkor pl a barátnőjével láttam hogy a játszótéren négykézláb legelőset játszanak :SSS
nem -.-"
2010. okt. 27. 19:37
9/11 anonim válasza:
Én tanultam pszichológiát a zegyetemen, igaz, ott nem tanultam, de a tévében láttam, hogy: szeneslapát naponta háromszor külsőleg, és a kislyány helyrezakkan mint a karikacsapás!
10/11 anonim válasza:
Adjál neki füvet!!!! Vagy nyugtasd meg hogy ne félj húgi a gólya hozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!