15 éves lányom nem áll velem szóba 1 hete. Ilyenkor mi a teendő?
ajjaajj.. én ezt nem merném megcsinálni anyámmal.. először is, egy gyereknek tudnia kell hogy a szülőknek mindig igazuk van.. és a szülőnek meg is kell mutatnia hogy neki mindig igaza van, . kapnék is ha így elkezdenék hisztizni..a leírtak alapján szerintem ( bocsánat!) de egy kicsit el van kényeztetve a lány.. magának meg kell mutatni hogy maga a főnök és ő neki nem szabad hisztiznie..meg se merje tenni.. miért ki ő? ... 15 éves csak... hogy udná már jobban a dolgokat mint maga?.. lényeg a lényeg, hogy magának van igaza, és ezt keményen és határozottan kell fele közölni, csak semmi finomkodás!
14/l
+
biztos hogy bízol benne.. mert ugye a lányod.. de idegenekben nem bízol..akikkel összefut.. bármi baja lehet.. tehát azokban nem bízol akikkel lesz, akikkel összeismerkedhet, akik a közelébe vannak, mert bármilyen rosszindulatú ember lehet a közelébe.. és te azokban nem bízol.. ezt meg is mondhatod neki.
+..ha én ilyet csinálnék nekem már nem lenne fejem.. akkora pofont kapnék ..
Megértelek téged, de őt is. Nagyon beleélte magát ebbe a nyaralásba, ezért haragszik és ezt úgy mutatja ki, hogy mellőz téged. De biztos vagyok benne, hogy pont olyan rosszul érzi magát most, mint te.
A barátok szülei hogy állnak a kérdéshez?
Esetleg egy páran lemehetnétek a fiatalokkal, így nem rájuk telepedve, de őket szemmel tartva tudnának pihenni, szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!