Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a teendő ilyenkor?

Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
van egy srác a gimiben , aki nagyon megtetszett . de van barátnője, nem nagyon ebszélünk .. nemtudom mit tegyek .. Vélemények ??!! ..
2010. szept. 1. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak plátói..

Mikor én kezdtem a 9.-et számos pasi megtetszett, de amint megtudtam,hogy barátnője van..koppantam.. és ha a lány is megtudta volna, nem esett volna jól neki.Gondold bele magad a bnő helyzetébe, Te mit tennél, ha a barátodra nyomulna ? Szerintem próbálkozz olyannál, akinek nincs barátnője ;)

2010. szept. 1. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

unokatesómat idézve ,, a barátnő azért van hogy dobják értünk"

XD :D

legyetek barátok a sráccal és ha dobják egymást akk go :D

2010. szept. 1. 20:29
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :d
2010. szept. 2. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Hogy "dobják értünk"? Ez egy 2 élű fegyver, ugyanis téged is könnyen dobhatnak másért!

Szerintem rengeteg srác van és te még fiatal vagy, jó ha már most megtanulod, hogy nem keverünk más kapcsolatába az egyenes út a legjobb út! Leszel még te is gyanútlan barátnő akit egy másik "túlbuzgó szerelmes" lányért dobhatnak, hidd el nem jó érzés!

Keress egy olyan fiút aki szabad!

2010. szept. 4. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazából az a legjobb, ha nem teszel semmit. Reménykedj, hogy a sors az utadba hozza, és akkor legyél felkészült, cselekedj az adott helyzetnek megfelelően. Ha bármit teszel most, csak kudarcot vallhatsz. Ha a te embered, a sors úgy alakítja majd...
2010. szept. 4. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Már most tanuld meg, hogy fiúk után sose fuss, még ha kényszert érzel is rá. Ha most nem eszerint élsz, később úgyis meg kell tanulnod. Ez teljesen biztos.
2010. szept. 4. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez olyan mintha egy híres ember tetszene. (kivéve hogy minden nap látod) Tetszik az arca,alkata, stílusa, kisugárzása, stb. de lehet hogy beszélnél vele 2 szót, és legszívesebben menekülnél.
2010. szept. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!