Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi ilyenkor a teendő?

Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác a sulinkban aki tetszik nekem. Sajnos ezt megtudta pár olyan személy akinek ehhez semmi köze és sokszor mondanak rólam neki nem igaz dolgokat. Pár nappal ezelőtt azt hazudták neki, hogy járni akarok vele (pedig ez nem igaz hiszen még egy mondatot sem beszéltünk és szerintem túl korai lenne). Erre ő azt válaszolta, hogy meggondolja. Fogalmam sincs mit kellene neki mondanom vagy hogy kell-e egyáltalán mondanom valamit. Nem tudom mit gondolhat rólam ezek után.

Szerintetek mit tegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 27. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyszerűen mondd meg a srácnak, hogy nem tudod mit kavarnak a hátad mögött, de tudjon róla, hogy ez tőled függetlenül zajlik és te neked ehhez semmi közöd.

Ez akár egy jó beszélgetés elindítója is lehet :-) Hátha jobban megismered.

2010. nov. 27. 18:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy látják, hogy egyikőtök sem kezdeményez és kéretlenül segíteni akartak? Velem már fordult elő, hogy haverok leszerveztek randit, úgy hogy nem is tudtam róla az utolsó utáni pillanatig. :D
2010. nov. 28. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!