15 éves lányom nem áll velem szóba 1 hete. Ilyenkor mi a teendő?
nincs vmi idősebb 17-18-20 éves lány a barátnők (vagy azok egyik testvére) között? mert akkor vele mehetne
vagy menj le velük te is. ott meg hagyd őket élni, de mégsem vannak egyedül
beszéld meg a barátnők szüleivel, hogy mit tudnátok tenni
Bármilyen nehéz ne engedj, mert azzal kb örökre lerombolod a tekintélyedet előtte.
Ezt sajnos ki kell bírnod, hidd el be fogja fejezni. Valahol, nagyon mélyen őt is megértem, mert elég rossz érzés tudni, hogy a többiek készülődnek a nyaralásra, ő meg nem megy. Viszont le a kalappal a következetességed előtt, hogy nem engedtél az érzelmi zsarolásnak:) Sajnos nem lehet vele megértetni ebben a korban, hogy mennyire híján van élettapasztalatnak, és ezáltal milyen sok ha nem is mindig veszélyes, de necces helyzetbe belekerülhet.
én mentem le Gárdonyba 2 hétre gyerekekkel (én akkor voltam 19) öcsém, haverja, 14 évesek voltak, meg további kölkök 8-12 éves korig, és jött anyám is, ami nem volt baj, szabadjára volt mindeki alapvetően engedve, és legalább a kicsikkel veló foglalkozás nem az én nyakamba szakadt
persze nem kell a gyerekekre rátelepedni, de simán elmehet vele az anyja, úgysincs más családtagja
de mint mondtam beszélje meg a többi szülővel
semmi baja nem lesz egy 15 évesnek, mert az anyja is ott van, ha nem szól bele minden egyes percébe
így legalább mindketten pihennek, és nem otthon eszik a kefét, és nyomasztják egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!