Miért van az, hogy a szülők sokkal inkább elengedik hajnalig bulizni a tinédzser gyereküket, mint pl. a barátjánál ott aludni?
Sok szülő eszméletlenül naiv.
Elengedik a lányukat coronitába, stb drogos helyekre, és azt hiszik, hogy a kislányuk csak 1-2 koktélt iszik, táncol, max flörtölget fiúkkal.. :) Azt nem tudják, hogy pl ezeken a helyeken a bulizók közül csak pár ember nincs beállva. Sorban állnak a wc-ben kokainért, kint füveznek...
A wc-ben ráadásul mindig van pár csaj, aki szívesen lecumizik bárkit is...
Szóval szülők, én a helyetekben nagyon örülnék, ha a lányom inkább a barátjánál szeretne aludni (és szexelni). Jobb, mintha drogozna és ki tudja kikkel feküdne le egy diszkóban.
(A fiatalabbak ezért is nem értik, hogy miért nem aludhatnak a barátjuknál, miközben diszkóba meg elengedik őket. Hahó, szülők, nyissátok már ki a szemeteket!!)
ha ez tényleg így van, akkor ez a sok szülő teljesen hülye. pont fordítva kellene.
vszeg azért van így, mert nem tudnak rosszabbat elképzelni, mint azt, h gyerekük szerintük túl korán kóstolja meg a szex örömeit. mert még veszélyt sem jelent, hiszen a védekezésre föl lehet hívni a figyelmet.
osztom a 21-es, 22-es és 23-as hozzászólását :)
szerintem sokkal "biztonságosabb" ha egy lány pl. ott alszik a barátjánál, legalább a szomszédszobában ott vannak a szülők. amúgy nem értem,hogy ha egymásnál alszanak, akkor miért kell azonnal arra gondolni, hogy "úgysem aludni fognak", miért hiszik azt sokan, hogy ha alkalmul van, akkor máris az szexelnek is.lehet, hogy megnéznek egy filmet meg max. egy kis fogdosás is szerepet kap de csak bizonyos keretek között :D éppen ezért anyukám elengedne bulizni(ha mennék is csak normális emberekkel és nem coronita meg hasonló "klassz" helyre) kb.éjfélig de utána vki kísérjen is haza viszont azt megengedi, hogy ott aludjak a barátomnál(eddig még nem aludtam náluk) :) szerintem ő is azon az elven van mint Te (is) kedves kérdező:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!