Anyukák, mi a véleményetek erről?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__31..
a 14 éves kislány anyukája szerint elhizott,igy nem ad neki hizalaló ételeket,"csak" gyümölcsöt,salátát,húst.
Erre a válaszolók itt biztatják,hogy hazudja az orvosnak hogy szédül,hullik a haja,fáj a gyomra.
agyalágyult ez a nő, merthogy anyának nem nevezném!!!
ha nem kamu a kérdés, akkor a gyámhatóságot szabadítanám rájuk, csak hogy észhez térítsék ezt az eszement tyúkot, mielőtt megkínozza a saját gyerekét!!
a 14 éves szervezet nemcsak növekedőfélben van, de épp kitermeli a női hormonokat, amely hatására a női részeken (popó, comb, has) raktározódik el a szükséges zsír 99%-a. a cici mérete ettől független, de hát az ki sincs teljesen fejlődve még!! agyam eldobom, h valaki nő, ráadásul lány van, és ezt nem tudja.
minden 14 éves lány, aki nem csontsovány a kicsit lemaradt fejlődéstől, az vastag combú, nagy hasú és nagy seggű. én is az voltam. 21 éves koromra lettem kialakult testű nő, arányos, kicsit vékony.
ajánlom a szóban forgó "anyukának", sürgősen álljon le ezzel a beteg diétával, mert egészségi problémákat okozhat vele (hogy a lelkiekről ne is beszéljünk, hát milyen önbizalma lesz egy így szétkritizált, ledagizott, cikinek beállított lánynak??? őrület!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!