Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, mi a véleményetek erről?

Anyukák, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__31..

a 14 éves kislány anyukája szerint elhizott,igy nem ad neki hizalaló ételeket,"csak" gyümölcsöt,salátát,húst.

Erre a válaszolók itt biztatják,hogy hazudja az orvosnak hogy szédül,hullik a haja,fáj a gyomra.

#tinfogyókúra
2012. júl. 6. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A linkelt kérdésben szereplő "anyát" én feljelenteném a Gyámhatóságnál kiskorú veszélyeztetéséért, mert éhezteti a kislányát!!!!
2012. júl. 7. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:

agyalágyult ez a nő, merthogy anyának nem nevezném!!!

ha nem kamu a kérdés, akkor a gyámhatóságot szabadítanám rájuk, csak hogy észhez térítsék ezt az eszement tyúkot, mielőtt megkínozza a saját gyerekét!!

a 14 éves szervezet nemcsak növekedőfélben van, de épp kitermeli a női hormonokat, amely hatására a női részeken (popó, comb, has) raktározódik el a szükséges zsír 99%-a. a cici mérete ettől független, de hát az ki sincs teljesen fejlődve még!! agyam eldobom, h valaki nő, ráadásul lány van, és ezt nem tudja.

minden 14 éves lány, aki nem csontsovány a kicsit lemaradt fejlődéstől, az vastag combú, nagy hasú és nagy seggű. én is az voltam. 21 éves koromra lettem kialakult testű nő, arányos, kicsit vékony.

ajánlom a szóban forgó "anyukának", sürgősen álljon le ezzel a beteg diétával, mert egészségi problémákat okozhat vele (hogy a lelkiekről ne is beszéljünk, hát milyen önbizalma lesz egy így szétkritizált, ledagizott, cikinek beállított lánynak??? őrület!!!)

2012. júl. 8. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a nő egy dög.
2012. júl. 9. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!