Anyukák, mi a véleményetek erről?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__31..
a 14 éves kislány anyukája szerint elhizott,igy nem ad neki hizalaló ételeket,"csak" gyümölcsöt,salátát,húst.
Erre a válaszolók itt biztatják,hogy hazudja az orvosnak hogy szédül,hullik a haja,fáj a gyomra.
igaz lenne a kérdés?
ha igen én a helyében átmennék a szomszédokhoz kaját kunyerálni
gyereknek úgy is adnak
én is adnék ha egy gyerek becsöngetne hogy éhes
Mi az, hogy dagadt??
14 éves és 55 kg...az dagadtnak számít? Könyörgöm még nőhet, a teste is változik egy csomót! Az meg a másik, hogy egy 14 éves lány nem fogyókúrázhat hacsak nincs különösen nagy súlyfeleslege.. És az is lehet, hogy nem vékony alkat..és akkor mi van? Az anyja pedig egy beteg idióta!..
Teljes mértékkel egyetértek az előző hozzászólóval.
Nem értem, hogy egy gyereket, akaratán kívül és egy orvos beleegyezése nélkül, miért kell koplalásra kényszeríteni.
Eltudod egyáltalán képzelni Kérdező, hogy milyen rossz lehet most neki? Hogy még tegnap megehetett bármit ma meg már csak alma és joghurt?Hát... baromira sz*r, nem is lepődők meg, hogy a lány most ennyire nem érzi jól magát.
De a kérdésre válaszolva: Egy felelőtlen, buta, önző nő lehet.
egy anya akkor sem bánhat így a gyerekével
és semmilyen körülmények között nem becsmérelheti még akkor sem ha szerinte a gyermeke a legrondább élőlény a földön
üljön le vele, beszélje meg hogy miket ehet
de abból azért hagy lakjon már jól
mert salátával is jól lehet, csak adjon neki eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!