Tapasztalt Anyukák! Mi a véleményetek erről a gyerekkonyháról?
15 hónapos lányomnak szeretnék venni. Első baba,így teljesen tanácstalan vagyok,jó-e,megéri-e.
én is akartam venni a fiamnak de fele annyiból kijön ha te készítesz egyet és még szebb is lesz,nagy kéz ügyesség sem kell kb 3óra alatt összeállítható (mi ezekből szemezgetunk)
Nekünk is ilyen van, lilában. Karácsonyra kapta a lányom. Most lesz 26hónapos, kb. 86cm, és szereti nagyon. Mondjuk szerintem lehetne benne több polc, meg lehetne nagyobb is, de szerintem még egy pár évig tökéletes ez is. Az ára is elfogadható. Bár semmi extrát nem tud. A tűzhely gombjai tekergethetőek, és közben "kattognak". A döntésed attól is függ, mennyit szánsz rá. Azért a drágábbak között vanak szuperek, de az nálunk is csak álom volt. :-)
A saját készítésű konyha, amit egy előző válaszoló linkelt, szuper!! Ez a bon appetit is jó, elég masszív szerintem. Bár van hozzá pár papírból készült doboz, ami nem lesz épp örök darab, de nem is ez a lényeg. Szóval én ezért az árért nagyjából azt kaptam, amit vártam. A gyermek pedig imádja és ez a lényeg.
Hasonló van nekünk is, a lányom kb ennyi idősen kapta, most 4 éves, a mai napig játszik vele, a fiam 13 hónapos, amikor csak teheti megrohamozza a nővére konyháját. Pakol, keverget, hozza nekem a kanalat dugja a számba. Nagyon édes. Ennyi idősen már bőven játszhatnak ilyennel, szerintem egyáltalán nem korai.
És szerintem az ára sem húzós, mert jó nagy, később is jobban ki tudja használni, mint a minikonyhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!