Más is tapasztalt már ilyet? Mivel kezelte?
Figyelt kérdés
Ma délutánra a kisfiam egész fütyije piros lett,meg egy kicsit meg is van dagadva. A védőnő javasolta,hogy vegyek rá elocom krémet,és fürdés után kenjem be vele. De mikor elkezdtem neki húzni,váladék lőtt ki a fütyijéből,ilyen sárgás fehéres. Gondolom az genny volt. Holnap délután viszem orvoshoz. Mitől lehet ez,a bőrt nem lehet neki teljesen hátra húzni,és két napig az a fehér a fütyije alól szépen jött kifele.2012. febr. 22. 20:00
1/5 anonim válasza:
igen.nálunk is ez volt kb már 1 honapja,és 1 hétig tartott,megyünk majd urulogiára,ahová csak március közepére kaptam idöpontot.addig nemtudom mi lesz ha ujbol begyullad,akkor sebészeten voltunk vele,ott megnyomkodták neki,és 1 hétig kamillázni kellett.
2/5 anonim válasza:
ja és nekem 2 éves,és abszolut nem jön fel a bőr neki,ugyhogy nemtudom neki mosni sem
3/5 anonim válasza:
Nálunk csak olyan volt, hogy látszott, hogy van valami lerakodás, és kis gyulladás. Kamillás vizben furdettem (jo nagy lábasnyit öntöttem a furdö vizébe) és kamilla teával törölgettem naponta többször is, még fürdés után is. Én is elvittem dokihoz (gyerek sebész) és valami krémmel is bekente. Akkoriban még pelusos volt. Gyakran hagytam pelus nélkul.
4/5 A kérdező kommentje:
Voltunk ma reggel a sebészeten,betadinos vízzel átmosták a fütyijét,egy hét múlva kell visszamenni vele.
2012. febr. 23. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!