Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok ha 17 éves...

Mit csinálnátok ha 17 éves fiatok raszta hajat szeretne?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta növeszti de nem mondta hogy miért...SEmmi bajom ellene de azért ezt mégis meg kell gondolni, látszik hogy nagyon szeretné mert már régóta ezért növesztetteszóval nem az a hirtelen ötlet. Amúgy hosszú hajjal sokkal jobban nézett ki mint röviddel és szerintem a raszta haja nagyon illik a stílusához és jól állna de azért mégis...
2012. júl. 5. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
rasztát neki!! már bőven elég idős hozzá! :-)
2012. júl. 8. 23:02
 12/14 anonim válasza:

enis 17 evesen csinaltam meg :D"8 honapja" meg mindig megvan es nagyon szeretem:).Eloszor nem akarta engedni anyam hogy megcsinaljam mert hogy mit fognak gondolni masok.. de miutan megcsinaltam neki is tetszik:D.

Szerintem semmi rossz nincs benne,csak emlekeztesd ra hogy mosni kell:)),mert sokan azthiszik hogy nem szabad mosni pedig minel tobbet van mosva annal szebb:)csak persze annal tobb gond is van vele.

2012. júl. 9. 15:01
 13/14 anonim válasza:
Am szerintem ne fodrasznal csinaltassa mert elfogjak rontani:(.. nem akarom elvenni a kedveteket de a fodraszok osszecsapjak es waxal meg minden hulyeseggel bekenik amitol ragacsos lessz,ezt nem lehet csak ugy osszecsapni en 2 hetig dolgoztam az enyemen ameg befejeztem,vagy mennyen szakertohoz vagy csinaljak meg egymasnak:)de a szalonba elsietik es csalodas lesz a vege
2012. júl. 9. 15:04
 14/14 anonim válasza:
Anya vagyok rasztával, én örülnék, ha a fiam felnőttként ezt kérné, de már tetszik neki! :)
2012. júl. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!