Ti mit gondoltok azokról a gyerekekről akik mindent megkapnak? Illetve azokról szülőkről akik mindent megadnak csak úgy a gyereknek?
Szerintem meg nevetséges, hogy képesek vagytok ezen összeveszni. Mindenki foglalkozzon a saját életével.
Egyébként most őszintén kit érdekel, hogy a másiknak mije van?!
Utálom az ilyen kérdéseket ahol az a cél, hogy másokat összeugrószúnk , közben a kedves Kérdező egy csomag popcornnal és egy üveg Colával élvezkedik.
"Iphone,laptop pl egy 14-16 évesnek minek??"
Nem azért mert dicsekedni akarok de a 12. szülinapomra kaptam egy laptopot most 14.-re pedig egy tabletet + egy okos telefont.
És, hogy minek egyszerűen csak azért mert kell!
Egy asztali géppel vigyek mikor nyaralni megyünk, vagy átmegyek a barátnőmékhez??
Belőled csak at irigység szólt ez fix.
Én se kapok meg mindet amiért könyörgök vagy szeretnék!
(monddjuk persze idővel igen de nincsen minden "hülyeségemre" kapásból 100.000Ft vagy esetleg több milla.
Mindért amit szeretnék egyet kérnek, hogy jó tanuló legyek és kész. + minden hónapban kapok zsebpénzt amiből én fizetem ki az állataim kajáját és ha elfog azért azt kipótolják de akkor a következő hónapban annyival kevesebbeet kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!