Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit gondoltok azokról a...

Ti mit gondoltok azokról a gyerekekről akik mindent megkapnak? Illetve azokról szülőkről akik mindent megadnak csak úgy a gyereknek?

2012. jún. 27. 21:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
Sok szülő pénzt ad szeretet helyett,szegény gyerek nem viszi majd sokra ha mindent a segge alá raknak.Normális keretek között nem baj ha sok mindent kapnak de Iphone,laptop pl egy 14-16 évesnek minek??
2012. jún. 28. 13:16
 12/26 anonim ***** válasza:
ha megtehetik miért ne? Nyilván anélkül is meglehet lenni ez olyan mint hogy minek vesz bárki bmw amikor a suzuki ugyanazt tudja... Nyilván azért mert kényelmesebb,jobb ha meg úgy is van pénze nem mind1?
2012. jún. 28. 16:40
 13/26 anonim ***** válasza:
kérdező megsúgom az csak egy kamu kérdés, és csak provokációról szól.
2012. jún. 28. 18:41
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
nem értem miért kell ilyen zsugori parasztnak lennie mindenkinek. ha megtehetik miért ne? vagy talán irigyek vagytok? gondoljatok bele, ha megnyernétek a lottót akkor biztos nem a kínaiban vásárolnátok meg 100 forintos boltban. és amikor a válaszaitokat olvasom annyira ideges leszek az ilyen emberektől.egyszerűen nemértem...
2012. jún. 28. 19:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Előző gondolom te még soha nem láttál undorító viselkedésű elkényeztetett gyerekeket...
2012. jún. 28. 20:06
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
A zsugori paraszton elgondolkoznék. remélem te is úgy neveled drága gyermeked hogy még a fenekét törölgeted 18 évesen és majd amikor talpra áll ne adj isten úgy hagy téged sz*rban, hogy lesel majd mint csirke az ólban.
2012. jún. 28. 20:06
 17/26 anonim ***** válasza:
ennyire hülyék vagytok?? Azért mert megveszed neki a legjobb cuccokat meg fog utálni ? ez milyen logika csak azért mert nektek nincs pénzetek erre attól még más nyugotan meg veheti tényleg szánalmas az emberi irigység tulajon képen amelyik gyerek kínaiba jár mert nincs pénzők ő járt a legjobban. Értsétek meg attól hogy vki gazdag és megvesz mindent a gyerekének ugyanúgy szereti minta aki nem tud mindent meg venni.
2012. jún. 28. 22:47
 18/26 anonim ***** válasza:
Amúgy én már láttam undok gyereket aki csóró akkor hogy is van ez?
2012. jún. 28. 22:48
 19/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nevetséges, hogy képesek vagytok ezen összeveszni. Mindenki foglalkozzon a saját életével.

Egyébként most őszintén kit érdekel, hogy a másiknak mije van?!

Utálom az ilyen kérdéseket ahol az a cél, hogy másokat összeugrószúnk , közben a kedves Kérdező egy csomag popcornnal és egy üveg Colával élvezkedik.

2012. jún. 29. 14:00
 20/26 anonim ***** válasza:
24%

"Iphone,laptop pl egy 14-16 évesnek minek??"

Nem azért mert dicsekedni akarok de a 12. szülinapomra kaptam egy laptopot most 14.-re pedig egy tabletet + egy okos telefont.

És, hogy minek egyszerűen csak azért mert kell!

Egy asztali géppel vigyek mikor nyaralni megyünk, vagy átmegyek a barátnőmékhez??

Belőled csak at irigység szólt ez fix.

Én se kapok meg mindet amiért könyörgök vagy szeretnék!

(monddjuk persze idővel igen de nincsen minden "hülyeségemre" kapásból 100.000Ft vagy esetleg több milla.

Mindért amit szeretnék egyet kérnek, hogy jó tanuló legyek és kész. + minden hónapban kapok zsebpénzt amiből én fizetem ki az állataim kajáját és ha elfog azért azt kipótolják de akkor a következő hónapban annyival kevesebbeet kapok.

2012. júl. 1. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!