Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Főleg anyukák válaszait várom!
Figyelt kérdés
Unokatesóm lánya 15 éves. Kis korától kezdve ő a főnök a családban, mivel sosem nevelték, de azért nagyjából lehetett vele bírni. Kb. fél éve totál bekattant. Szerintetek elfogadható dolog ha egy 15 éves lánynak abból áll minden napja, hogy este 10-11 ig csövezik az utcán, és napi szinten alkoholt iszik, cigizik, lop és koldul? Most, hogy nyári szünet van, napokig haza se megy. Idősebb fiúkkal mászkál, és olyan lányokkal, akik 14-15 évesen minden túlzás nélkül 20-nak néznek ki. A legnagyobb baromságokat csinálják részegen, szó szerint minden nap. Azóta a személyisége 100%-osan kifordult, a szüleivel is káromkodik, nem érdekli semmi, és azt hiszi az élet egy buli, ahol ő a legnagyobb isten, mert minél nagyobb hülyeségeket csinál,annál inkább istenítik a suttyó haverjai... Az anyja szerint semmi gond nincs vele, sőt hagyni akarja, hogy kiélje magát(!!!) Sőt a pasizásra is biztatja, mert az hű de jó... Hiába próbáltunk már vele beszélni, hiszen egy gyerekről van szó, ő teljesen elzárkózik mindenki véleményétől, miközben a lánya napról napra jobban lezüllik. Ja, és megveszi neki a cigit, a drága piát mondván inkább mint hogy szart igyon. Csak én érzem, hogy ez nem normális, és nagyon rossz vége lesz? Mit lehetne tenni ebben a helyzetben? 29N2012. jún. 27. 21:40
11/14 anonim válasza:
Előtted író vagyok. Sajnálom, hát akkor tényleg csak az marad, hogy reménykedtek, hogy hamar "észhez tér" és közben nem történik semmi olyan, aminek következményei lehetnek:-(
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mi is ebben reménykedünk
2012. jún. 29. 19:22
13/14 anonim válasza:
Mindenkinek van ennyi idősen egy durvább korszaka, bár megjegyzem, nekem ennyire durva sosem volt. Hidd el, előbb vagy utóbb rájön, hogy undorító, amit csinál és visszafogja magát. Szerintem az anyja is tudja ezt, ezért hagyja.
14/14 anonim válasza:
Ez a fajta viselkedés tényleg eléggé felháborító. Egyszerűen nem értem, hogy miért nemhogy engedik, hanem még biztatják is erre a lányt, holott nyilvánvalóan tudják, hogy ezek ártalmas dolgok... Ha elkezdtek egy ilyen nevelést, akkor már nehéz lesz abahagyni, mert a lány megszokta, hogy ő a kiskirálynő... Ha nem akarják, hogy később egy kiégett, piától és sminktől elráncosodott bőrű, tüdőbajos és lehetetlen természetű felnőtt legyen belőle, le kellene állítani, most!
... azt hiszem, mondok egy hálaimát, amiért rendes neveltetést kaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!