14-15 éves kamaszok! Egy héten átlagosan hányszor mehet át hozzátok/mehettek át a pasitok/hoz, barátnőtök/höz?
Utolsó előtti: Köszönöm a választ,próbálkozunk : ) Maradjatok sokáig együtt :)
Utolsó : Vannak még felelősségteljes fiatalok is .(:
Szia!
Nekem volt olyan,hogy a barátnőm szülei 2 napig odavoltak, és egész nap együtt voltunk. Egész nap hancúroztunk stb.
A szüleit nagyon jól ismerem ő is az én szüleimet.
Szinte minden nap elengednek hozzá.
Ő a másik faluban lakik erdős részen, motorral,vonattal, vagy mozdonnyal apukám vasutas.Szoktam hozzá átjárni, kb.:10km-re van tőlünk. Volt olyan, hogy az egyik iskolai ünnepség után vonattal kísértem haza. Amikor megérkeztünk a vasútállomáson egy gyönyörű új MÁV-TRAKCIÓS mozdony állt bent , apukám volt éppen a forgalmista az állomáson, mondtam neki ,hogy megmutatom , a barátnőmnek ezt a mozdonyt, a több meg már nem ide tartozik ,hogy mit csináltunk.
Volt olyan ,hogy amikor még iskolába jártunk, kiszívtuk egymás nyakát és takargatni kellet.
Ő is át szokott jönni bár ritkában.
Már 1 éve járunk megbízunk egymásban.
14/F
Utolsó előtti : Értem,örülök ,hogy ti átmehettek egymáshoz minden nap.:D
Utolsó : Tudom , nem leszek olyan,mert ismerem a fajtáját. : )
# 24
Én vagyok az a válaszoló
Jövőre a barátnőm kollégista lesz, a megye legerősebb gimnáziumában, abban annyit kell tanulnia,hogy nem is lesz rám ideje, vagy csak alig.
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!