14-15 éves kamaszok! Egy héten átlagosan hányszor mehet át hozzátok/mehettek át a pasitok/hoz, barátnőtök/höz?
Már miért élné ki magát valaki, ha 16 évesen veszíti el a szüzességét? Mikor kéne? 25 évesen, házasság után?
11 hónapja vagyunk együtt, szinte mindennap találkozunk, heti 1-3 alkalommal együtt is alszunk. Legtöbbször nálunk vagyunk, de sokat is mászkálunk. :)
17/l
Köszönöm mindenki válaszát. Szerintem mindenkinek a maga dolga,hogy mikor veszíti el a szüzességét.Van aki ész nélkül , van aki ésszel .Van aki korábban 'megérik ' hozzá , van ,aki később. Van aki megbánja, van aki nem . Mindenkinek szíve dolga /nameg a szülőké is ha ész nélkül csinálják . /
Utolsó előttinek kívánom,hogy sokáig maradjatok együtt. :)
Nekem mikor 15voltak anyámék sosem szabták meg mikor megyek el a barátnőmhöz vagy ő jött ide. Ez a legnagyobb hülyeség ha a szülők még ezt is megtiltják valakinek hogy a szerelmével találkozzon. Igazából ez bizalom kérdése is ha a gyereked nem a discot járja egész héten és nem issza halál részegre magát, nem dohányzik jól tanul akkor nem értem mi alapon szablyák meg ezt a szülők. 15éves gyereknek de még egy 14évesnek is van annyi esze hogy tudja mi a helyes. 14-15 éves lányok akik megelelnek az előbb felsoroltaknak nem hiszem hogy sexelni vagy inni szeretnének eggyütt hanem csak együtt lenni és élni a kamasz életet.
21/F
Értem,köszönöm a válaszokat, legyetek sokáig együtt,utolsó!:)
várok még véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!