Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok. Mit szólnátok, hogyha...

Lányok. Mit szólnátok, hogyha a barátnőtök ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Nem nagy dologról van szó, de mit szólnátok, hogyha azt mondaná a barátnőtök, hogyha sírnátok akkor nem tudna megvígasztalni és tényleg nem is tenné?
2011. dec. 7. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Meg sem próbálja? Akkor ez minősíti azt, hogy mennyire a barátnőd.... Mondjuk én ezt a szót csak két emberre használom, de ők bármit megtennének, a kislányomat is bármikor rájuk bíznám. A többi, csak ismerősöm...
2011. dec. 8. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Én is azt kérdezem, hogy meg se próbálná??? Mert olyan előfordul velem is, hogy nem tudom megvigasztalni a barátnőmet, mert bár megértem a bánatát, de nem tudok semmi okosat mondani, nem tudom, hogy mivel tudnám megvígasztani, de megpróbálom.
2011. dec. 8. 10:47
 3/3 mus musculus ***** válasza:
Semmit, mert nem biztos, hogy tehet róla. Ezt nyilván csak az érzi át, aki hasonló problémákkal viaskodik, de sokan nem rendelkeznek elég magas érzelmi intelligenciával ahhoz, hogy a helyükön tudják kezelni az emberi érzelmekkel kapcsolatos szituációkat. Én is az ő táborukat erősítem sajnos, sosem tudtam mit kezdeni egy síró emberrel. Ez van, így születtem, ilyen is maradok.
2012. ápr. 5. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!