Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit szólnátok, ha a barátnőtök, megnagyobbíttatná a melleit?
Nekem tényleg nagyon kicsik. Több, mint egy éve vagyok együtt a barátommal, és ő azt mondja, hogy neki tetszik, de tudom, hogy csak szeretetből mondja.
A nagy ciciket szereti...
Nem csak miatta, magam miatt is meg szeretném tenni, nagyon zavar, hogy olyan vagyok felül, mint egy 12 éves
22L
Engem határozottan zavarna.
Természetesen szeretem a barátnőmet. Sokszor sminkel, mindig mondom neki, hogy tegyen már fel kevesebb sminket, mert csak elcsúnyítja... legjobban smink nélkül szeretem egy egyszerű felcsatolt hajjal.
szeretem a nagy melleket de a mell nagyobbítást ellenzem.
Veszélyes a műtét, elfertöződhet az implantátum környéke, illetve a szilikon mellen érezni hogy az, mert sokkal keményebb mint a sima mell.
Szia!
Nem ajánlom, onnantól kezdve mű nő leszel. Az ég így teremtett, szeresd magad. A barátod nyilván szereti a nagy melleket, én is szeretem, de leginkább csak úgy nézegetni. Én nem örülnék, ha a barátnőm megcsináltatná, szükségtelen. Hidd el téged is így szeretnek, így fognak szeretni. Később még több előnye lesz, pl. nem fog megereszkedni, csúnyán lógni. Biztos vagyok benne, hogy szépek a melleid úgy ahogy vannak. Ne felejtsd, addig vagy különleges, amíg a saját melleid vannak, ha megcsináltatod az már nem te leszel.
keira knightley megvan?
Na kb. akkora
A formájával semmi baj, az még nekem is tetszik (pedig örök elégedetlen vagyok)
Ráadásul alacsony is vagyok, és ezzel együtt tényleg kislánynak nézek ki, kivéve, hogy a fenekem ehhez képest nagy (formás nagy, nem kövér, emiatt is szoktam inkább azt hangsúlyozni ruhákkal, fehérneművel,a mellemet meg inkább takarni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!