Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtök rámászna a párotokra?

Figyelt kérdés
Volt régen egy nagyon jó barátnőm, aztán megszakadt vele a kapcsolatom, kb 2 évig nem is beszéltünk, de most újra egymásra találtunk. Egyik este elhívtam magunkhoz, kicsit iszogattunk, hát ő eléggé szétcsapta az agyát, aztán másnap a párom mondja, h még egyszer nem szeretné itt látni, mert elkezdte OTT fogdosni, meg hasonlók. Eléggé ledöbbentem. Mondjuk a csaj elég nagy ri.banc, de nem gondoltam volna, hogy az én párommal is kikezd. Másnap amikor elmondtam neki, h mi történt, persze szabadkozott, meg ne haragudj, stb, de ezek után nem hiszem hogy bármi kapcsolatot szeretnék vele fenntartani. Ti mit tennétek?
2011. dec. 5. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
nincs mit tenni, betársulnék harmadiknak és két puncit pakolnék egyszerre:D
2011. dec. 5. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
többé már nem lenne a barátnőm...
2011. dec. 5. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Te hibad. Tudtad hogy ri.banc, egyutt pialtatok. Orulj, hogy legalabb a parod esznel volt.
2011. dec. 5. 13:10
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Egyszer egy én volt barátnőm,még meg is csókolta az akkori páromat.Ráfogta ő is a piára.Dobtam mind a kettőt...

Szerintem többet ne keresd,és ne tartsd vele a kapcsolatot.Valamiért csak volt az a 2éves szünet is...

2011. dec. 5. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te hol voltál mikor fogdosta?

A következö barátnömet jobban megválogatnám!

2011. dec. 5. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nem barátkozunk r.bancokkal, nem csak azért, hogy ne nyomuljon a párunkra, hanem eleve.

A barátodra meg lény nagyon büszke, hogy bevallotta és hogy többé nem akarja látni. Ritka az ilyen, becsüld meg!

2011. dec. 5. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sok ilyen van. Én el sem tudnám képzelni, hogy valaki pasijára rámásszak, pláne, ha az illető a barátnőm! Szerintem ennek a barátságnak lőttek.
2011. dec. 5. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha a párom szeret, úgysem fog kötélnek állni egy ilyen cafat miatt, szóval leginkább szánnám a csajt, amiért még van képe próbálkozni....
2011. dec. 5. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én megválogatom a barátaimat. És egy ilyen csaj, mint ez, nekem nem a barátnőm. El sem hívtam volna, főleg nem a párom közelébe.
2011. dec. 5. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen jó barátság is volt valaha, ma ez már jól láthatóan a múlté, ám te valamiért még mindig kapaszkodsz belé, ő pedig a lehető legaljasabb módon kihasznál(na) téged. (Ez természetesen csak akkor igaz, ha a párod igazat mond.)

Mit keres még mindig ez a lány az életedben?

Én sajnálattal, szomorúan, a régmúlt szép emlékeit megőrizve és megtartva, de egytelen határozott rúgással eltávolítanám az életemből.

2011. dec. 5. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!