Ti engednétek 13 éves lányotoknak hogy 16 éves pasijával együtt aludjon?
Nem olvastam a kommenteket, de:
-Szerintem te az a 13 éves csajszi vagy..
-13 évesen?? Fültágító, tetkó???
MI A SZAR FOLYIK ITT???
" Ha fél év, akkor sem?" = ez kb. úgy hangzik, mintha kivártad volna azt a fél évet anyádnál, hátha megengedi hogy baszhass egyet.. Az igazi szerelem nem a testi vágyakozást jelenti.. Sajnos, a mai világban egy lánynak ezen a héten most ezzel a fiúval járt, a másik héten kikezdett egy másikkal..
ABSZOLÚT NEM! OTT VAN MÉG A TOJÁSHÉJ A FENEKEDEN!
NEKED TANULNOD KELL, AZTÁN RAKD KI A MELLEIDET!
Pontosan utolsó válaszoló!
Remélem olvasták a mai kedves modern droid superanyukák is!Nem hiszem el b'zdmeg h ennyire ostoba legyen egy szülő!Ilyen nincs b'zdmeg!13 éves??????????????????????Mivan?????Szerintem agyilag nem stimmel valami a mai szülök legtöbbjénél és még engem pontoznak le vagy szidnak meg néznek hülyének,mert ilyeneket mondok.Mert h a maiak hamarabb érnek??
1. 13 évesen? vagy 11 évesen?Érett?Normális vagy ember?
2.Az elözö generációnak is biztos mocorgott a fantáziája meg biztos akadtak ilyenek de mégsem voltak felnöttek,nem számitottak semmilyen értelemben felnöttnek és még csak biológiailag sem!!akkor most igen?Régen lehetett atyai vagy anyai helyrerako pofont adni a gyereknek ritkán,most nem?Most meg rá sem mer szolni a szülö a gyerekére?Inkább kap egy okostelefont?Ha meg ilyenek motoszkálnak a fejükben,az azt jelenti h 12-13 évesnek meg kell engedni h felcsinálják?Utána meg azért mert megkapja a személyigazolványát?Mert volt már ilyen dedós válaszadó is.
És megkérdi szülö létére h a 12 vagy 13 éves lányát dugják mint a répát,nem baj e?ha meg valami baj van,akkor meg hirtelen gyerekek!Én vagyok régimódi?Nem lehet h ti vagytok agyilag nem beszámithatók?
Miért nem azt a kérdést rakod fel h "elngedjem e a 10 éves lányomat egy budapesti egyetemistával vagy gimnazistával Balaton Sound-ra,ugy h ott aludjon velük amikor isznak cigiznek meg drogoznak,de ott lesz egy fiu meg egy lány ismerösei is"
Nem hiszem h 100-ak az ilyen szülök és ahelyett h elgondolkodnának rajta még inkább belekötnek abba h nem beszélek velük tisztességesen,tisztelettudóan.
A tisztelet egy olyan dolog kedves szülök amit ki kell érdemelni,nem korhoz kötött dolog!
2.Az ilyen "szülőket" sohasem fogom tisztelni,nem beszélve a többi ezer meg ezer ego-s büszkeségetekből fakadó viselkedésetekről meg a mai modern ovodás gondolkodásotokról.
te engeded a lányodnak,h.13évesen pasija legyen ?
ez azért túlzás. az én lányom 17évesen aludt együtt először fiúval aki 21éves. néha gondolkozni is kéne. 13évesen csúszdázni kell nem pasival aludni. pff
KOMOLYAN MONDOM A MAI SZÜLŐK EGYSZERÜEN AGYILAG NEM NORMÁLISAK ÉS PSZICHOLÓGIAILAG MEG NEM ALKALMASAK A GYEREKNEVELÉSRE,IGAZÁBÓL MÉG EGY KUTYÁT SEM NEVELTETNÉK FEL VELÜK!
TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!
Ti ezt most komklyan gondoljatok 2013 van?!!!! En anno ennyi evesenvesztettem el , es hozza teszem nem egy embert ismerek aki s barstkm es o is ebben a korosztalyban vesztette e!
Le se kellett vokna fekudnom a sraccal, 13 evesen. Kb 15 evesen ereztem azt ha meglattam egy fiut es helyes volt hogy vele akarok lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!