Ti engednétek 13 éves lányotoknak hogy 16 éves pasijával együtt aludjon?
Figyelt kérdés
ha a srác gyakran volt a lánynál, a szülei bírják csak épp külsőleg nem túl bíztató a fiú, fültágító, tetkó...engednétek?2012. jún. 17. 18:22
11/57 anonim válasza:
Már eleve az felháborító, hogy 13 évesen pasija van... Gondolom egyértelmű, hogy a válaszom egy határozott NEM lenne. Még csak el sem kell gondolkodnom rajta.
12/57 anonim válasza:
komoly ez a kérdés??egy 13 éves KISLÁNYRÓL van szó!!!semmi képpen nem engedném és el is tiltanám egy olyan sráctól, akinek 16 éves létére már gyakran volt lánnyal...
te jó ég, hova fajul a világ???
13/57 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! honnan veszed hogy gyakran volt lánnyal?
2012. jún. 17. 19:10
14/57 anonim válasza:
Kérdező: Kit érdekel, ha igen, ha nem? (nem én írtam, de akkor is, ez mellékes.)
Neked mi a véleményed? Szerinted ez normális dolog lenne?
15/57 anonim válasza:
13 évesen még pasiznia sem kéne,foleg nem egy 16 évessel
16/57 anonim válasza:
Mindenki tudja hogy az ilyen "ártatlan" együtt alvások vezetnek majd a már nem olyan ártatlan dolgokhoz...
Az meg eleve szomorú hogy 13 évesen már ilyenekkel foglalkozik bárki.
17/57 A kérdező kommentje:
én engedném neki...egy együtt alvásból mi lesz? a srác csak külsőleg vad...meg ha a szülők tiltják akkor titokban fognak ilyeneket csinálni szóval mindegy :D
2012. jún. 17. 20:04
18/57 anonim válasza:
Biztos, hogy nem engedném meg a lányomnak 13 évesen, hogy a barátjával aludjon...még akkor sem ha féléve lennének együtt..:D nem tiltanám meg, hogy vele járjon hisz nem a külsejéről ítélünk meg valakit, de nem hiszem, h rajonganék a fiú iránt..:) 13 évesen gyerek vagy még ott a plüss macid..:)
19/57 anonim válasza:
1 együtt alvásból sok minden lehet...:P lehet, h te is úgy vagy itt..:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!