Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek 13 éves lányotok...

Ti engednétek 13 éves lányotoknak hogy 16 éves pasijával együtt aludjon?

Figyelt kérdés
ha a srác gyakran volt a lánynál, a szülei bírják csak épp külsőleg nem túl bíztató a fiú, fültágító, tetkó...engednétek?
2012. jún. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
látom a sok kis csitri és kis p*csök lepontoztak
2012. jún. 22. 20:40
 42/57 anonim ***** válasza:
16 éves kor alatt semmiképp, akkor is csak akkor ha már vagy féléve járnak.
2012. jún. 23. 14:21
 43/57 anonim ***** válasza:
82%

Én a srácor nem értem...Az ok hogy a kor nem számít, de egy 16 éves srác nem szokott "kislányokra"bukni. Tapasztalatból mondom, ha van a srácnak egy csöppnyi esze, nem fog 14 év alattival össejönni. Azért tudom, mert velem is megtörtént ez az eset. 14 éves vagyok és ugy 2 hónapja nagyon tetszett nekem egy fiú. 17 éves volt, sportolt és normális. Én is tetszettem neki, találkozgattunk i spárszor aztán egyszer csak csókolóztunk. és akkor mondta a srác, hogy inkább hagyjuk, mert jó velem meg minden, de én kislány vagyok. Mondtam, hogy 3 év nem sok. Erre annyit mondott, hogy ha nem tekint kislánynak, akkor komolyabb elvárásai lesznek, mint amire én kész vagyok. persze megértettem, és rájöttem, jobb így mert ha bele mentem volna a dologba nem hiszem, hogy jól alakult volna.

Szóval ha lenne egy csöpp esze a pasidnak/pasinak nem állna össze egy kiscsajjal

14L

2012. jún. 24. 19:45
 44/57 anonim ***** válasza:
Én biztos,hogy nem engedném a lányomnak!Nem azért neveltem fel,hogy 13 évesen megrontsák.Ha annyira szereti a fiú,akkor várja ki,hogy felnőjön a kislány!!
2012. júl. 3. 11:51
 45/57 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja, hogy abból nem csak alvás lesz, a szülők se hülyék. Egy 16 éves fiú pedig elsősorban nem arra vágyik, hogy este megnézzetek egy filmet, aztán pedig alvás. Elhiszem, hogy "szerelmes" valaki ennyi idősen, (ki nem érezte magát annak?) de miért kell egyből az együttalvással kezdeni? Miért nem maradhat meg egy ideig az ártatlan gyerekszerelem, és majd pár év múlva visszatérni az együttalvós dologra? Ha lesz gyerekem egész biztos nem fogok ennyi idősen ilyen dolgokat megengedni, és igyekezek majd úgy nevelni, hogy eszébe se jusson, hogy neki nemi életet kéne élnie 13 éves gyerekfejjel. Ez a hozzászólásod pedig kedves kérdező elárulja, hogy te se alvást tervezel " meg ha a szülők tiltják akkor titokban fognak ilyeneket csinálni szóval mindegy :D" . Jól gondold meg mit csinálsz, mert később nagyon bánni fogod, akármekkorának is tűnik most a szerelem, és akármilyen szépeket is mond most az a fiú. Értsétek meg, hogy ez még nem a ti dolgotok, és élvezzétek ki a gyerekkorotokat.
2012. aug. 2. 18:34
 46/57 senior24 ***** válasza:
82%

Édes Istenem!

13 évesen??????

Miért nem 6 évesen egy 18 évessel?

Remélem te nem egy szülő vagy,mert elkeseredek az élettől mindjárt,nem akarlak bántani,de ez most komoly?ennyire modern ez a mai szülő társadalom?

De ugy látom a többségnek helyén van az esze!!!

Azt tudom h rengetegen 200 ezer ft-os ipod-ot vesznek egy 13 évesnek de h még együttis aludjon,sőt még akár nemi életet iséljen,na ez már beb'baszta a kis kertkaput!

2013. febr. 1. 12:20
 47/57 senior24 ***** válasza:
23%
Tény h ilyenkor azt hiszik a kicsik h megtalálták életük szerelmét de késöbb orra is buknak,nagyon ritka amikor együtt is maradnak.Mondom a következő diszko és már nem is olyan nagyon nagy a szerelem,talán még szakitás is lesz,nem akarok rosszat de hidd el ez a jellemző és a tapasztalat.Egy 16 éves meg megint másképp gondolkodik,főleg fiu is.
2013. febr. 1. 12:23
 48/57 senior24 ***** válasza:
60%
Persze nyugodtan pontozzanak le,meg köpködjenek rám a kis tinik(mert ők fognak reagálni a legjobban erre)de nem érdekel,majd rájönnek.
2013. febr. 1. 12:25
 49/57 anonim ***** válasza:
35%

tudom mienek a mai tinik

aludi napersze

ayuci aszinné aludni közbe meg olyasmi mint amit az emberek a hustler tv n szoktak látni

2013. febr. 5. 16:18
 50/57 senior24 ***** válasza:

Olyan hiszékenyek sokszor a szülők.Tisztelet a kivételeknek!Természetesen a jelen lévők kivételek.

Azért mert azt mondja a kislánya 13 évesen vagy az alatt,hogy csak játszunk vagy aludni fogunkés semmi több?És ezt el is hiszi némelyik szülő?Hát barátom!!!

Eljön majd az idő amikor ciki lesz h szüz vagy 6 évesen!!

És én leszek a szemét,mint ahogy mai napig is igy van,ha megmondom a k'rva nagy frankót h mi folyik a mai világban.Természetesen jönnének az emberek és b'sznának le h én milyen szemét is vagyok meg h h'lyeségeket beszélek.Persze vannak és lennének is szerintem olyanok is akik szintén tisztán látnak!

2013. febr. 5. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!