Ti engednétek 13 éves lányotoknak hogy 16 éves pasijával együtt aludjon?
Én a srácor nem értem...Az ok hogy a kor nem számít, de egy 16 éves srác nem szokott "kislányokra"bukni. Tapasztalatból mondom, ha van a srácnak egy csöppnyi esze, nem fog 14 év alattival össejönni. Azért tudom, mert velem is megtörtént ez az eset. 14 éves vagyok és ugy 2 hónapja nagyon tetszett nekem egy fiú. 17 éves volt, sportolt és normális. Én is tetszettem neki, találkozgattunk i spárszor aztán egyszer csak csókolóztunk. és akkor mondta a srác, hogy inkább hagyjuk, mert jó velem meg minden, de én kislány vagyok. Mondtam, hogy 3 év nem sok. Erre annyit mondott, hogy ha nem tekint kislánynak, akkor komolyabb elvárásai lesznek, mint amire én kész vagyok. persze megértettem, és rájöttem, jobb így mert ha bele mentem volna a dologba nem hiszem, hogy jól alakult volna.
Szóval ha lenne egy csöpp esze a pasidnak/pasinak nem állna össze egy kiscsajjal
14L
Édes Istenem!
13 évesen??????
Miért nem 6 évesen egy 18 évessel?
Remélem te nem egy szülő vagy,mert elkeseredek az élettől mindjárt,nem akarlak bántani,de ez most komoly?ennyire modern ez a mai szülő társadalom?
De ugy látom a többségnek helyén van az esze!!!
Azt tudom h rengetegen 200 ezer ft-os ipod-ot vesznek egy 13 évesnek de h még együttis aludjon,sőt még akár nemi életet iséljen,na ez már beb'baszta a kis kertkaput!
tudom mienek a mai tinik
aludi napersze
ayuci aszinné aludni közbe meg olyasmi mint amit az emberek a hustler tv n szoktak látni
Olyan hiszékenyek sokszor a szülők.Tisztelet a kivételeknek!Természetesen a jelen lévők kivételek.
Azért mert azt mondja a kislánya 13 évesen vagy az alatt,hogy csak játszunk vagy aludni fogunkés semmi több?És ezt el is hiszi némelyik szülő?Hát barátom!!!
Eljön majd az idő amikor ciki lesz h szüz vagy 6 évesen!!
És én leszek a szemét,mint ahogy mai napig is igy van,ha megmondom a k'rva nagy frankót h mi folyik a mai világban.Természetesen jönnének az emberek és b'sznának le h én milyen szemét is vagyok meg h h'lyeségeket beszélek.Persze vannak és lennének is szerintem olyanok is akik szintén tisztán látnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!