Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti engednétek 13 éves lányotok...

Ti engednétek 13 éves lányotoknak hogy 16 éves pasijával együtt aludjon?

Figyelt kérdés
ha a srác gyakran volt a lánynál, a szülei bírják csak épp külsőleg nem túl bíztató a fiú, fültágító, tetkó...engednétek?
2012. jún. 17. 18:22
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
65%

Még 3 évig semmiképp,hacsak nem akarod,hogy a kiskorù(ugyanis még nem is fiatalkorù) lányod ribivé vàljon,Te pedig idő előtt legyél nagyika(:-D)!

16/L(igen,ennyi)

2012. jún. 17. 21:53
 22/57 anonim ***** válasza:
88%
tudod mi lehet egy ilyen "ártatlan" együtt alvás vége???abortusz....a 16 éves srác persze ebből semmit sem érez, a 13 éves meg rámegy lelkileg, hogy fel kell feküdnie az orvosi asztalra hogy kikaparják....
2012. jún. 17. 22:40
 23/57 anonim ***** válasza:
83%
Akkor csinálja titokban... mert szülői engedélyemmel nem fogja az ziher! De ha baja esik okolhatja a saját hülyeségét! Csak akkor már késő lesz, és mehet sírva, hogy átverték, mert csak pár hónapig voltak együtt (mert annyi lesz... 1-2% az esélye, hogy kitart egy évig). Nem is értem, minek ilyenkor még járni egyáltalán. Azt sem tudja Ő maga kicsoda, akkor meg kit keres egyáltalán? Gyerek még! A 16 éves srác is gyermeteg lelkű lehet, ha 13 éves barátnőre vágyik. Ha normális lenne, nem akarna ott aludni.
2012. jún. 17. 23:14
 24/57 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk a suliban is sokan "járnak"v.kivel, de kb. úgy hogy "Járunk?" "Ja" aztán elmennek egymás mellett és kész aztán menőznek h.van pasijuk. Mellesleg NEM. 14/l
2012. jún. 18. 00:56
 25/57 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis találnak rá alkalmat, ha szexelni akarnak. Az már más kérdés, hogy amíg a lány nem töltötte be a 14. évét, addig akkor is bűncselekmény, ha a lány beleegyezik.
2012. jún. 18. 06:46
 26/57 anonim ***** válasza:
86%

Egyértelműen nem.

Egy 13 éves még élvezze a gyermek éveit.Barátnőzőn, biciklizzen, menjen strandra, v. táborba, foglalkozzon az állataival ne nemi életet éljen! :(

2012. jún. 18. 11:53
 27/57 anonim ***** válasza:
20%

Bármit lehet a mai világba..:))) chh.. olyan a törvény,hogy azt úton útszélen mindenki megszegi.. a közbiztonság sem olyan,mint régen és semmi sem olyan.Van,ami jó,hogy nem olyan..és van,ami sajnos megváltozott.Sok minden.Egy 13 évesnek még együtt aludni..ch.. 16 vagyok..így is szégyelleném elmondani,ha újra barátom lenne..mert volt 14 évesen.Akkor is szégyelltem.Nem feküdtem le vele,nem aludtunk együtt,mégis megvoltunk 10 hónapon keresztül.Na?Kedves mai anyukák!!Van még kérdés?BECSÜLET,ami a mai világban nincs..meg ERKÖLCS.

Pedig nem vagyok öreg..

16/L -ÉS EZ IGAZ!

2012. jún. 18. 12:42
 28/57 anonim ***** válasza:
16%
Semmiképpen sem sőt 16 évesen sem! Az együtt alvás az a komoly felnőtt párkapcsolat része,nem kis tiniszerelmeké,ugyanúgy,mint a szex,17 éves megbízható lányomnak megengedném az együtt alvást ha min 1 éve együtt van a sráccal,és tudom hogy darabig együtt is lesznek,alatta semmiképp,egy 13 éves kis csitrinek már pasizás is korai,nagy bajok lehetnek ott ahol a kislány fejében ilyen dolgok megfordulnak
2012. jún. 18. 14:20
 29/57 anonim ***** válasza:
28%
Én megengedném.a törvény télleg nem engedi de az meg kit érdekel úgysem tudná meg senki,igaz nem vagyok szülő de majd ha az leszek én tényleg sokmindent megfogok engedni a gyerekeimnek.Látom itt mindenki NEM-et írt.igazából nem is értem az ilyen túlkulturált aggódó embereket,figyeljetek, egyszer élünk.
2012. jún. 18. 15:51
 30/57 anonim ***** válasza:
75%

Kedves utolsó : Egyszer élünk,persze,de nem mindegy ,hogy megélünk-e egy abortuszt,vagy hála Istennek,ez kimarad az életünkből,nemde?!

A kérdezőnek pedig: NEM,nem engedném meg.Majd 16 évesen .

14.l

2012. jún. 18. 16:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!