Mindig kihagyok valamit a nyaraláskor! Adtok pár ötletet?
- fogkefe, fogkrém, fogmosópohár
- törölköző
- pizsama
- fésű
- mobil
- digitális fényképezőgép
- ipod/mp3/mp4
- tiszta ruha, hosszú-rövid nadrág, felső, cipő zárt-nyitott, esernyő/esőkabát, bugyi/gatya vagy melltartó nem tudom, hogy fú vagy vagy lány :D
- pénz
- könyv/kersztrelytvény
- tollasütő/tollaslabda
- labda
- sampon/tusfürdő, szivacs
Szió!
Én nyaralás előtt már 2 héttel elkezdek írni egy listát, így amikor hirtelen valami eszembe jut, csak rábiggyesztem.
Amikor csomagolok a lista szerint berakok mindent.
Sosem hagytam még otthon semmit, pedig mindig az utolsó pillanatban csomagolok. Ez a legegyszerűbb
jaa és
- pléd
- kispárna, estleg alvóállat xD
- naptej
- fürdőruha
- napszemüveg
- toll/ceruza
azokon kívül amiket már írtak nekem még a telefontöltő jutott eszembe.
Egyébként az tényleg jó ötlet, ha folyamatosan írod a listát, amikor eszedbe jut valami hozzáírod.
Szerintem nem árt bedobni 1-2 sebtapaszt, gyógyszereket, és ha már elmúltál 18 és nincs barátod (vagy pont azért) óvszer. :)
csini ruci buliba, smink, parfüm, szép cipő, deó, fényképező.
Strandra bikini, törölközö(k), papucs, táska, napszemüveg, labda, naptej, pénztárca. Táskába: fésű, sampon, tusfürdő, kenőcs a csípésekre és napégésre, sebtapasz, telefon, pénz, fényképező, zenelejátszó, olvasnivaló, hajgumi
Apartmanba: pizsi, tusoláshoz tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!