A fiam 16 évesen sminkelni akarja magát. Mennyire valós amit mond, hogy fiúk sminkelnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfogadni. Nagyon bosszantó.2012. jún. 4. 14:36
31/37 anonim válasza:
Alapozót és korrektort használ. Nem tust, meg szemceruzát.
Inkább örülnél neki, hogy igényes fiad van, és ha pattanásos a bőre, azt próbálja eltakarni. Ebben semmi rossz nincsen.
Majd ha szemceruzát használ, meg a körmét festi, akkor akadj ki, addig inkább kérdezd meg tőle, hogy azért használ-e alapozót, hogy eltakarja a bőrhibákat? Mert elég valószínű.
32/37 anonim válasza:
Szerintem, ha a bőrével nincs megelégedve, akkor üzletelj vele! Adj neki egy kozmetikai bérletet cserébe az alapozóért! Szerintem bármit megér, hogy ne fesse magát! Annak semmi értelme. A hibát a gyökerénél kell megoldani, nem eltakarni!
33/37 anonim válasza:
Miért kell még ilyenkor is a lányokat elővenni? Roppant érdekes, csodával határos módon nekem a büdös életben nem volt képes az aktuális trend megszabni, mikor mit kezdhetek magammal, a bőrömmel, az alakommal, a ruházatommal, bármimmel. Nem mindegy, mit vár el a társadalom, annak is visszamaradottabb, felszínesebb rétege? Aki egy abeli nőci után epekedik, sőt, el is hajlandó árulni önnön lényét a kedvéért, az magára vessen, ne más polgárokra mutogasson. Egyébiránt ha már itt tartunk, ugyanezen logika alapján a nők ribancozása is éppoly jogtalan, elvégre igény nélkül termék sincs, vagy mi.
34/37 anonim válasza:
Még soha nem láttam olyan 16 évest,aki sminkeli magát.Azt a lányok csinálják.A fiad homo/"emo"(ftw)-s
35/37 anonim válasza:
Akkor most mindenki ide figyelhet nyugodtan!A mi sulinkban van egy srác aki NEM MELEG!!!!!!Nem rég elkezdett pattanásos lenni az arca, tanácsot kért tőlünk csajoktól, hogy mivel kezelje keni meg minden, csak pár helyen ott maradt a helye ami zavarja és lassan múlik tehát megint tanácsot kért, és mondtuk neki , hogy használjon rá korrektort.Ő ennyit szokott.Van egy sminkes ismerősünk és mondta, hogy sok fiú használ alapozót,korrektort,meg púdert mert zavarja őket a pattanások...Bőr hibák.Ettől még nem melegek.Amúgy meg az énekes,színész fiúk is szoktak használni és még se homokosak CSAK IGÉNYESEK.
36/37 anonim válasza:
A színészek és énekesek sem azért használnak ilyen szarokat, mert igényesek. Hanem rájuk erőltetik, hogy ne legyen fényes a fejük a TV-ben az izzadtság miatt. Ennyi.
37/37 anonim válasza:
Majdnem like-oltam az utsó előtti választ mert az eleje tök jó volt, erre a végén benyögte ezt az "igényesek" szöveget...Igényes akkor vagy, ha észreveszed hogy büdös vagy megfürdesz, észreveszed hogy felszínes vagy, fejlődsz.
Igényes.... ÁÁÁÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!