Hogyan mondjak ellent a nővéremnek h állandóan rajtam tanul sminkelni?
Figyelt kérdés
hy!
Nem értem miért nem a barátnőit festi, utálom h mindig a kisebbet kell bántani! 14/fiú
2010. okt. 14. 15:03
1/13 anonim válasza:
Nebasszálfel, hogy nem vagy képes egy nőstényt elküldeni a bánatba, ha ki akar kenni... Vagy esetleg van egy kis homok a gépezetben?
2/13 anonim válasza:
te hagyod hogy ki sminkeljen a nővéred?
3/13 anonim válasza:
Mondd meg neki: Nem vagyok se b++i, se próbababa, tehát ne sminkelgess, mert nem egyezek bele és nem tarok rá igényt
4/13 anonim válasza:
Gyerekek, akkorát röhögtem ezen a kérdésen, mint még soha!!!!! Hát ez nagyon nagy volt!!
A kérdezőnek: Kisfiú! Ne méltatlankodj, a nagylányok már csak ilyenek! Ha rajtad tanul, hadd tanuljon! 10 év múlva akkorát fogtok nevetni ezen a kérdésen, mint most én!
Haláliak vagytok, és csudaaranyosak!!!!!!!!!!!!!!!....
5/13 anonim válasza:
figy
nem 10-11 éves vagy állj a sarkadra!
erősebb mint te?
6/13 anonim válasza:
Szerelmes vagyok a kérdezőbe:D:D:D
7/13 anonim válasza:
mekkora segg vagy -.-" egy csaj basztat egy 14 éves srácot ??!! grat.(Y)
8/13 A kérdező kommentje:
sajnos a növérem osztja el a közösen kapott zsebpénzünket és nem ad belőle ha nem segítek
2010. okt. 15. 21:59
9/13 anonim válasza:
ohh szegénykém:( ez annyira aranyos volt :D de komolyan, mondd meg neki hogy ne fessen ki mert nem akarod. nekem is van növérem, bár én lány vagyok, tudom milyen kisebbnek lenni:(
10/13 anonim válasza:
1.ne engedd!
2.szólsz anyyudéknak hogy mindkettőtöknek külön-külön adják a zsebzsét.
kb. ennyi.
mondd meg neki hogy húzzon a p*csába:D
ennyi haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!