Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam 16 évesen sminkelni...

A fiam 16 évesen sminkelni akarja magát. Mennyire valós amit mond, hogy fiúk sminkelnek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfogadni. Nagyon bosszantó.
2012. jún. 4. 14:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
25%
Micsoda világot élünk...
2012. jún. 5. 08:31
 22/37 anonim ***** válasza:
14%
Na, akkor hol itt a kérdés? A barátnője adja neki a kellékeket. Mégis milyen barátnő az ilyen? Gondolom a fiad annyira szerelmes, hogy a csaj kedvéért még sminkeli is magát. Ha már előtte is csinálta, akkor nincs ötletem. Szerintem beszélgess el azzal a lánnyal, hogy keressen magának a fiad helyett egy lányt.
2012. jún. 5. 11:27
 23/37 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem a fiúk hiába. A lányok hülyesége, a mai divat, hogy a borotvált, sminkelt, hosszú vasalt hajú majmokkal járnak. Látszik, hogy még nem érettek a párkapcsolatra, mert szerintem egy NŐnek egy FÉRFI kell. Ezek a kisfiúk még messze állnak ettől a fogalomtól.
2012. jún. 5. 11:42
 24/37 anonim ***** válasza:
60%
én 23 éves lány vok és nekem nagyon bejönnek a sminkelt arcú, hosszú hajú srácok.!.!.!
2012. jún. 5. 13:15
 25/37 anonim ***** válasza:
87%
A smikelés fiúknak is kijár.
2012. jún. 5. 14:08
 26/37 anonim ***** válasza:
3%

Tuti homokos..:D

Szegény..

2012. jún. 5. 14:16
 27/37 anonim ***** válasza:
39%
szerintem a korrektor még belefér. Ennél több nem,mert hányok :D
2012. jún. 5. 18:53
 28/37 anonim válasza:
52%
a páwák is sminkelik magukat .. hogy tiszta legyen az arcuk, ne látszódjon rajta pattanás, hogy hibátlanok legyenek. nem értem, miért kell egyből lehomokosozni .. -.-
2012. jún. 5. 19:10
 29/37 anonim ***** válasza:
18%
A pattanást nem eltakarni kell, hanem kezelni.
2012. jún. 6. 07:55
 30/37 anonim ***** válasza:
29%

Utolsó előttinek:

Azért, mert azok a bizonyos páwák is ezáltal feminin kinézetet kölcsönöznek maguknak. Ez pedig a homokosokra jellemző.

Nem azt mondom, hogymilyen férfias, ha pattanásos valakinek az arca. De inkbb használjon valami arclemosót vagy krémet, és TÜNTESSE EL, ne pedig ELTAKARJA! Ráadásul egy olyan anyaggal, ami alatt az egész arcával az történik, mint a pattanásnál lokálisan: oxigénszegény környezet alakul ki, ami melegágya a baktériumoknak.

2012. jún. 6. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!