A fiam 16 évesen sminkelni akarja magát. Mennyire valós amit mond, hogy fiúk sminkelnek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfogadni. Nagyon bosszantó.2012. jún. 4. 14:36
11/37 A kérdező kommentje:
Azt nem értem miért kell ellányosodni a fiúknak?
2012. jún. 4. 15:31
12/37 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy inkább használjon ilyen bőrradírokat, azok eltüntetik a pattanásokat, nem pedig eltakarják.
13/37 anonim válasza:
jesszusmária...
erre csak ezt tudom mondani, bocs.
14/37 anonim válasza:
Itt nem is biztos hogy a fiúkkal van a baj! Vannak lányok akiknek ez tetszik és nekik akarnak bejönni. tehát a lányok ugyanolyan hibásak! Arról nem is beszélve, hogy az osztályunkban több fiú hord női gatyát, mint férfit. :(
15/37 anonim válasza:
én sminkelem magam ( a barátnőm kérte)
16/37 anonim válasza:
Én ismerek olyan fiút aki alapozót meg korrektort használ, de csak azért, mert sok a pattanása, és még csak nem régen kezdte kezelni az arcát..És egyáltalán semmi b*zis nincsen a gyereken
17/37 anonim válasza:
Így már más dolog, mert nem mindegy, hogy a szemét festi vagy a pattanásokat vagy azok hegeit akarja eltüntetni. Mert gondolom erről van szó és nem csak tökéletesíteni akarja a bőrét. Ha nagyon durva a helyzet, akkor meg lehet érteni, nem egy szép látvány egy olyan férfi, akin alig van épp bőrterület. Viszont azt javaslom, hogy keressen fel inkább egy bőrgyógyászt, ő tudna segíteni a problémán.
18/37 anonim válasza:
A barátnője adta neki?? Hú, szép kis páros lehetnek. Mond meg a fiadnak, hogy az alapozóval csak ront a helyzeten, mert nem szellőzik a bőre és csak még csúnyább lesz. Jó, most biztos sokan jönnek azzal, hogy de a mai kencék már nem olyanok stb... Lehet, de én akkor sem tudom elképzelni, hogy ha valakin egy plusz réteg festék van normálisan tud szellőzni a bőre. Inkább járjon havonta kozmetikushoz és tisztítsa tonikkal és egyebekkel az arcát minden este. Ha nagyon durva, akkor pedig irány a bőrgyógyász! 16L
19/37 anonim válasza:
Szerintem az is sok hogy 14-16 éves fruskák agyon sminkelik magukat,bőven elég lenn egy korrektor,majd szempillaspirál,de az hogy a fiúk is csinálják,szerintem az már nagyon szomorú.
20/37 anonim válasza:
Az öcsém 23 éves, és az alapozó, az fix nála mindig! Anélkül nem megy el sehova, és nem meleg! Szégyenli ahogy az arca kinéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!