Adnál a gyermekednek egy őszinte 3. esélyt?
Itt nem esélyeket kell osztogatni...hanem szigorításokat bevezetni...ne engedd el este bulizni...szerintem egy 16 éves lány csak ne bulizzon este....ha adsz neki zsebpénzt ne adj neki...vond meg tőle a dolgokat, vagy emeld ki a környezetéből ami rossz hatással van rá...
Én is megtettem vagy 2x hogy így jöttem haza, de utána elgondolkoztam, hogy kell e ez nekem...megszakítottam a kapcsolatom a rám rossz hatást gyakoroló egyénekkel...és azóta boldog és céltudatos nő lett belőlem...Lehet hogy a gyermekednek akkor fog benőni a feje lágya, ha egyszer majd részeg lesz és a sebészeti intenzíven köt ki egy verekedés miatt, vagy a terhesgondozóban vár majd egy abortuszt...Az a szomorú helyzet, hogy a mai fiatalok azt gondolják, hogy övék a világ, hogy csak nekik lett teremtve és nincs következménye semminek amit elkövetnek...És az a szomorú hogy ismerek nem egy embert akiknek egy előbb leírt trauma kellett hozzá hogy észhez térjen... Lehet hogy félsz a rossza anya szereptől, de fel kell vállalnod ha meg akarod óvni a gyermekedet az önpusztítástól...hidd el később meghálálja...Én az anyámtól pont a rossz anya szerepet hiányoltam, azt, amikor azt mondja hogy "NEM...Elég volt!" Most ha ezt mondta volna régen nagyon meghálálnám neki...
Egyértelmű, hogy nem megbízható.
Ne aggódj, mivel már csak 2 évig kell elviselned, utána mehet isten hírével, ahova akar.
Én a helyedben először is nem finanszíroznám a részegségét. Elvégre nem azért dolgozol, hogy ő eligya. Ha inni akar azt tegye az általan megkeresett pénzből. Ha olyan kemény fiú, hogy tud pénzt keresni és inni, akkor nyugodtan beszállhat a rezsibe is.
Semmiképpen se legyél elnéző. Nem kell vele egész nap vitatkozni és felhozni az eseteket. Elég ha tudja, hogy te mit gondolsz az ivásról és hogy nem változtatod meg a véleményed. Megbocsátani sem kell, mivel az csak azt erősíti benne, hogy úgyis mindent megfog úszni.
Elborzadok itt az anyákon...Már csak két évet kell kibírni...hogy lehet ilyet írni, gondolni, érzeni?
Mintha egy felesleges piócát nevelnél és nem a gyerekedet... undorodom ettől a hozzászólástól.
Én nem iszom, de lehet ezeket csak úgy tudnám elviselni ha velük nőnék fel...
Másra nyomja ki a saját kisebbségi komplexuság, a saját tehetetlenségét... És ha a te anyád írná ezt? Már csak két évig kell elviselni? Hol voltál amikor eljutott odáig hogy ezt történjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!