Szülők! Ti engednétek a 14 éves kamaszlányotoknak, hogy pirosra fesse a körmét?
Én se rajonganék érte az biztos. De hétvégére, hogy kiélje ezen igényét megengedném neki.
Bár most a mi kislányunk 5 éves, és a hétvégén volt szülinapon, ahol mindnek kifestették a körmét nem gyerek lakkal. Ráadásul az övé piros és lila. Férjemnek írtam melóba, hogy készüljön fel idegileg, ő ellenzi, de prólbálom rábeszélni, most hagyjuk ezt hátha kinövi tini korára. Nekem nincs semmi ilyesmim amúgy, suliból jön haza ilyesmivel, hgy anya, neked kellene szájrúzs s hasonlók. Remélem elmúlik. De sokszor belegondolok, ez legyen a legnagyobb gondom, tehát ne csináljak belőle azt. Még lehet jó kis szakmája is az ilyesmiből, és igaz, hogy nem a körme miatt lesz k.rva vagy se. Szerintem apukák óvatosan hatással lehetnek az ilyesmire, megjegyezni, hgy a fiúk ezt nem szeretik, de ne lebeszélve, így talán ez megmarad a fülükben, és hamarabb leszoknak. Legalábbis rám apukám volt hatással bizonyos dolgokban, de mindig jól adta elő. Hm...
Suliban nem,de egyébként persze.
Nekem is szokott piros,pink,neonzöld,lila,kék,fehér lenni,és imádom.Mindezt persze csak szünetben vagy hétvégén. :)
14L
ezt a kérdést behalok :D
néhány 12 évesnek MŰKÖRME van...
én soha nem kérdeztem meg...a suliba ha nem tetszik majd lemosatják,de ENNYI.
meg mi van már 8. évvégén?? senkit nem érdekel :D 14L
(begyöpösödött szülők,lehet lepontozni ;))
Úristen ... hanyadik században élnek az emberek ??
Persze fesse ..ez nem is kérdés. Keresztlányom is 14 éves ... és? Festi magát , vasalja a haját a körmét is festi ..lábán is.. suliba is ugyanúgy!
Ebben mi akkora dolog ? Szerintem engedj egy kicsit a dolgokból. Én sem vagyok már mai csirke... de 11 évesen volt ekkora cucc hogy a gyerek kiakarja festeni a körmét :O!
Gondolkodj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!