Szülők! Ti engednétek a 14 éves kamaszlányotoknak, hogy pirosra fesse a körmét?
Figyelt kérdés
Újonnan ezzel az ötlettel állt elő. Ti mit szólnátok, ha az ilyen idős lányotok ezzel fordulna hozzátok?2012. máj. 22. 21:39
11/50 anonim válasza:
Hát suliba nem kéne,lehet szólnak érte.De a mai világba már ennél súlyosabb dolgok is történnek,mint hogy festik a körmüket.Szerintem mond meg neki,hogy suliba ne fesse ki a körmét erős színre.Tanárok lehet,hogy szólnának miatta neki.
13/50 anonim válasza:
Iskolába pirosat nem, de valami halvány színt igen. Nyárra festheti pirosra is.
14/50 anonim válasza:
jaj ez a koromfestés dolgot szerintem annyira hulyeség tulreagálni.nekem már sokkal hamarabb is volt piros,fekete még olyan kormom is ,hogy mindegyik más szinu volt.anyukám 6-ban kifestette a kormom feketére.voltam már suliba zold szinu korommel is.és most akkor mi van? r... vagyok csak ezért vagy mi? ez csak korom,a sajátja nem mu.ha megengedik a suliban akkor miért ne?ha pedig nem akkor hétvégére miért ne lenne szabad?
14/L
15/50 anonim válasza:
Most azt hiszem k_rva vagyok . Piros a körmöm . Emellett ötös tanuló, és nem k_rva . Nem hiszem hogy egy körömlakk szín fogja ezt befolyásolni .
16/50 anonim válasza:
14 éves már kamasz,miért ne festhetné be a körmét? Nem lesz tőle semmi baja és nem is k.rvás..:)
17/50 anonim válasza:
Nem szülő vagyok hanem kamasz de azért leírom a véleményem.:) 8.os vagyok nemrég volt fordított nap a suliban amiagt mi (8.osok) szerveztek.És már az 5.-6.osok piros körömmel jöttek az esti sulis discoba.és én 14 éves vagyok és a szüleim megengedik.egyáltalán nem k*rvás.:)
19/50 anonim válasza:
Ezerszer inkább, minthogy feketére fesse... Vagy neonzöldre.
Nincs a pirosban semmi. Én kimondottan szeretem. Ha már festi, akkor ez egy egészen emberi szín.
20/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mind nagyon hasznos volt!
2012. máj. 23. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!