Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen ember az, aki kezet...

Milyen ember az, aki kezet emel a 14 éves fiára azért, mert megkérdezte hogy vehet-e magának kutyát?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 14:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Meg is ütött? Valami tök más baja van. Kérdezd meg tőle, hogy ezt most mégis miért kaptad? Ha továbbra is arrogánsan, bunkón reagál, sértődj meg és ne szólj hozzá, válaszolj ha kérdez valamit, de röviden, egyébként meg nézd levegőnek, legalább 1 hétig, vagy amig bocsánatot nem kér. Ezt el is mondhatod neki.
2012. máj. 18. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
nem volt valami olyan előzmény ami miatt ez a kérdés "nem kellett volna". de ha nem tudsz róla és volt is, nem jót tett az apa. egy kérdés miatt nem kéne ütni. még ha az lenne a kérdés, hogy "hülye vagy?", akkor megérteném és jogos lenne.
2012. máj. 18. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha fajtát akarsz venni nem elég rá a 10.000 az én spanim baráti áron 35.000volt..

Az évi oltások min. 10E

A jobb féle táp se kevés.. úgy számolj amúgy a kérdésedre csak annyit tudok válaszolni hogy nem normális..

2012. máj. 20. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Zárt osztályra való.
2012. máj. 20. 22:51
 15/18 anonim válasza:

nem normális.. azért mert nincs jó kedve, vagy feszült vagy akármi, nem kell megütni senkit, mert szeretne egy kutyát. ha te tartanád el, akkor meg főleg nem.

nekem Boo kutyám van (pomerániai törpespicc, de szerintem hallottál róla) megközelitőleg 130000 volt, és én etetem, meg én is vettem... pedig nincs saját házam, csak megkérdeztem anyám h vehetek-e? azt mondta h az én pénzem, azt csinálok vele, amit akarok. hazavittem, kicsit meglepődött hogy tényleg vettem, de hamar a szivéhez nőtt. szerintem vhogy vedd rá h menjen el orvoshoz, mert ez nem ép elmére vall. ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ezaz igazság.

2012. máj. 21. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:
5. válaszoló!Erre a mai világban van gyógyszer,azt nem tudom hogy jó-e,de az a neve hogy Magne b6.Kérdésre válaszolva:Szörnyű,az nem szülő!
2012. máj. 22. 20:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Kutyát örökbefogadni is lehet, nem csak venni, ahogy pár hszel előttem írták, hogy 35e, blabla..Akkor meg elég rá a pénz.. Egyébként meg kérdezd meg, hogy miért kaptad, de szerintem is ajánld neki a Magne B6ot, nekem is voltak időnként dühkitöréseim, azóta jobban vagyok :)
2012. máj. 24. 11:01
 18/18 gtgunár válasza:
Nem lehet hogy a pasziánszban épp nyerésre állt?
2012. jún. 6. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!