Milyen ember az, aki kezet emel a 14 éves fiára azért, mert megkérdezte hogy vehet-e magának kutyát?
Ha fajtát akarsz venni nem elég rá a 10.000 az én spanim baráti áron 35.000volt..
Az évi oltások min. 10E
A jobb féle táp se kevés.. úgy számolj amúgy a kérdésedre csak annyit tudok válaszolni hogy nem normális..
nem normális.. azért mert nincs jó kedve, vagy feszült vagy akármi, nem kell megütni senkit, mert szeretne egy kutyát. ha te tartanád el, akkor meg főleg nem.
nekem Boo kutyám van (pomerániai törpespicc, de szerintem hallottál róla) megközelitőleg 130000 volt, és én etetem, meg én is vettem... pedig nincs saját házam, csak megkérdeztem anyám h vehetek-e? azt mondta h az én pénzem, azt csinálok vele, amit akarok. hazavittem, kicsit meglepődött hogy tényleg vettem, de hamar a szivéhez nőtt. szerintem vhogy vedd rá h menjen el orvoshoz, mert ez nem ép elmére vall. ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ezaz igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!