Milyen ember az, aki kezet emel a 14 éves fiára azért, mert megkérdezte hogy vehet-e magának kutyát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 14:03
1/18 anonim válasza:
Nem normális.
Miért kell ezért ütni?
3/18 anonim válasza:
Valóban nem normális dolog ezért kezet emelni egy gyerekre.
5/18 anonim válasza:
Valószínűleg rosszkor, rossz helyen kérdezte meg a fiú. Néha az én szüleim is úgy jönnek haza a munkából, hogy teli vannak indulattal, tiszta idegek, hozzájuk sem lehet szólni. Jelenleg ilyen világban élünk.:(
6/18 anonim válasza:
Instabil lelkiállapotú. Ítélkezni meg nem ítélkezem fölötte, hisz nem tudom, hogy került ebbe a helyzetbe. A viselkedése mindenesetre elég furcsa.
7/18 anonim válasza:
milyen ember az, aki ilyen kérdéseket ír ki?
Kevés az infó. Apád amúgy milyen ember? Miért akart ütni szerinted? Rossz az anyagi helyzetetek? Egy kutya rettentő sok pénz, nemcsak enni kell neki adni, de gondozni is kell, állatorvoshoz is vinni rendszeresen.
egyébként nem, nem normális dolog ütni a 14 évest, sőt tök fölösleges, ha eddig nem nevelte meg...az erőszak a tehetetlenség jele, más eszköz nincs már a kezében
8/18 anonim válasza:
Ez egy szemszögből vizsgálja az eseményeket. Abból is állati hiányosan! Aki ezek alapján véleményt mond, az hülye. Bármilyen tetted bárhogy be lehet állítani. Milyen ember az, aki egy 1 éves gyereket a pólójánál fogva rángat hátrafelé, tiszta erőből? Tiszta hülye nem? Az más kérdés, hogy a gyerek a szakadék felé rohan... most tényleg játsszuk ezt végig? A 14 évesnek el kellene gondokodnia, hogy a Világ nem ellene van, és a környezetének a reakciója nem átok rajta, hanem ok-okozati összefüggések is vannak a világon. Mi van, ha azt a pofont nem csak a "lehet kutyám?" kérdés előzte meg? Én szkeptikus vagyok. Nem tudok véleményt mondani ennyi info alapján.
9/18 A kérdező kommentje:
Máskor normális, és teljesen nyugodtan pasziánszozott
amikor megkérdeztem. Anyagi helyzet átlagos, de teljesen én pénzelném a kutyát, több 10K félretett pénzem van, amiből futja rá, és ezt ő is tudja, ezért nem értem.
2012. máj. 18. 15:03
10/18 anonim válasza:
Megkérdezted, hogy "mi a gond ezzel?" ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!