Kamasz lánynak milyen konyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nekem kéne,mert nem tudok mit olvasni,de nem szeretnék olyat ami a szerelemrol szol.
14/L
2012. máj. 16. 14:36
21/28 anonim válasza:
amúgy megkérdezhetem hogy miért nem akarsz szerelemről szóló könyvet olvasni?
Amúgy a Szent Johanna Gimiben az is van mégis imádjuk
22/28 A kérdező kommentje:
mert már a .... tele van a szerelemmel.nem érdekel,hogy imádjátok én nem fogom elolvasni.
2012. máj. 27. 14:40
23/28 anonim válasza:
Szent johanna gimi (nem tudom jól írtam e) azt irtad nem akrsz szerelemről szólót. de már előtted leírták, hogy annak nem maga a szerelem a központja, csak az is van benne. megjegyzem kevés könyvet ovlastam eddig amiben 1 szó se lett volna szerelemről
24/28 anonim válasza:
ha az twilakármi (vámpiros cucc) ot láttad/olvastad és még nincs tele a mindened a vámnpírokkal akkor ajánlom Darren Shan vámpírkönyveit. 12 kötetes de az eslő kötet után sorra faltam a többit is. láttam azt az újholdas cumót is de a közelébe se ér a rémségek cirkuszának (a kötet első része) a filmet ne nézd meg belőle, mert iszonyúan el lett cs**ve
25/28 anonim válasza:
Hitler: Mein Kampf
Sztálin:Válogatott beszédek
Sztálin:Miért kell kiirtani a zsidókat a Szovjetunióban?
Nagyon jó könyvek. Ha szereted a történelmet ezeket válaszd.
38/F
26/28 anonim válasza:
Én ajánlom a Szent Johanna Gimit nekem nagyon teccett és már 6 részes :D
Vagy A suttogó az is jó könyv
vagy girl 14,15,16 jó könyvek ezek is :D
Sok sikert a kereséshez :D
28/28 teilor válasza:
Vagy pedig a Hobbyt vagy a Sárkányok táncát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!