Kamasz lánynak milyen konyvet ajánlanátok?
Nekem kéne,mert nem tudok mit olvasni,de nem szeretnék olyat ami a szerelemrol szol.
14/L
Sok jót ajánlottak neked, de Neil Gaimantól a Coraline is nagyon jó, de utána nézd meg a filmet is, érdemes.
A Trónok Harca nagyon best of nálam (mondjuk én évek óta fantasy-faló vagyok, szerep- és stratégiai játszom is mind a mai napig (31 éves vagyok két kicsi gyerekkel...), rettentő jól kidolgozott és összetett karakterek, jól átgondolt és sztoriszálak, hangulatos nagyon! Az HBO-s minisorozat is elég jó lett, de nyomába sem ér a könyvnek!!!
Terry Pratchett könyvekhez hangulat kell szerintem, mert azok olyan agyamentek, hogy jajj. De pozitív értelemben jajj, mert jók arra, ha épp abban a fázisban vagy, hogy sürgősen keresel valamit amin röhögni lehet. A Halálos sztorik a kedvenceim :)
A Galaxis útikalauz stopposoknak (Douglas Adams) is jó, mondjuk eggyel lightosabb kategória, mint a Pratchettt-féle korongvilág könyvek.
Ha érdekel a fantasy, szívesen ajánlok még neked ezt-azt... :)
Arany iránytű
Gyűrűk ura
Harry Potter
Szent Johanna Gimi..!
nagyon jó igazi kis tini könyv : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!