Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lánynak milyen konyvet...

Kamasz lánynak milyen konyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nekem kéne,mert nem tudok mit olvasni,de nem szeretnék olyat ami a szerelemrol szol.

14/L

2012. máj. 16. 14:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Jajj közben eszembe jutott még egy sorozat, Philipp Pullmantől, Északi fény, Titokzatos kés és Borostyán látcső, a filmet (arany iránytű ezek alapján készült) de azt felejtsd el, mert a nyomába sem ér, ezek is zseniális könyvek szerintem, és komolyabbak.
2012. máj. 18. 14:49
 12/28 anonim ***** válasza:

Sok jót ajánlottak neked, de Neil Gaimantól a Coraline is nagyon jó, de utána nézd meg a filmet is, érdemes.

A Trónok Harca nagyon best of nálam (mondjuk én évek óta fantasy-faló vagyok, szerep- és stratégiai játszom is mind a mai napig (31 éves vagyok két kicsi gyerekkel...), rettentő jól kidolgozott és összetett karakterek, jól átgondolt és sztoriszálak, hangulatos nagyon! Az HBO-s minisorozat is elég jó lett, de nyomába sem ér a könyvnek!!!

Terry Pratchett könyvekhez hangulat kell szerintem, mert azok olyan agyamentek, hogy jajj. De pozitív értelemben jajj, mert jók arra, ha épp abban a fázisban vagy, hogy sürgősen keresel valamit amin röhögni lehet. A Halálos sztorik a kedvenceim :)

A Galaxis útikalauz stopposoknak (Douglas Adams) is jó, mondjuk eggyel lightosabb kategória, mint a Pratchettt-féle korongvilág könyvek.

Ha érdekel a fantasy, szívesen ajánlok még neked ezt-azt... :)

2012. máj. 18. 15:01
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
Még hogy az Éhezők viadala egyedi pff.. Battle Royal koppincs az egész..
2012. máj. 20. 12:07
 14/28 anonim ***** válasza:
A Szent Johanna Gimit mindenképpen olvasd el!Hat kötete van eddig de nagyon gyorsan el lehet olvasni! Igaz hogy a szerelemről szól de ha elolvasod nem bánod meg.
2012. máj. 20. 19:43
 15/28 A kérdező kommentje:
nem akarok olyan konyvet olvasni ami a szerelrol szol,és nem is fogok.
2012. máj. 20. 20:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerelmes lányok(jacqueline wilson)a cím mutatja miről szól ,nem nyálas láv sztori(Ui:jacqueline wilson a kedvenc íróm) :)
2012. máj. 21. 14:40
 17/28 anonim ***** válasza:

Arany iránytű

Gyűrűk ura

Harry Potter

2012. máj. 22. 19:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is Philipp Pulmannal kezdd, mert azok tényleg nagyon jók.. Egy teljesen más világba kalauzolnak, és mégis olyan valóságos az egész, hogy szinte elhiszed, hogy ilyen létezik.. Imádtam.
2012. máj. 24. 11:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Olvass Douglas Adams-t, azzal nem lehet mellé lőni.
2012. máj. 25. 22:31
 20/28 anonim ***** válasza:

Szent Johanna Gimi..!

nagyon jó igazi kis tini könyv : D

2012. máj. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!