A lányom nem eszik, nem alszik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lányom (13 éves) elkezdett járni 1 fiúval (csak haverozós) és mióta vele jár, nem eszik szinte SEMMIT! Nem tud leerőltetni semmit a torkán, és 6 órákat alszik... Mit tegyek?2012. máj. 4. 21:58
11/18 anonim válasza:
Szerintem pedig egyszerűen csak SZERELMES!! Nem volt itt közületek még soha senki szerelmes??? Az ember sem enni, sem aludni nem tud! Megnyugtatlak, ez egy átmeneti állapot, ha amúgy minden ok a kislánnyal. Picit beszélgessél vele többet, hogy el tudja mondani az élményeit, érzéseit őszintén és próbálj belé tukmálni néhány falatot, mondván a túl vékony lányokat nem szeretik annyira a fiúk..:)
13/18 A kérdező kommentje:
beszéltem vele, és azt mondta, fogyózni akart. már minden rendben van, eszik, és eljárunk futni és úszni.
2012. máj. 6. 12:36
15/18 anonim válasza:
szerintem nyugtatózd be és kösd infúzióra, így mind a két probléma megoldódik
16/18 anonim válasza:
Nm egészséges ebben a korban a fogyókúra
17/18 anonim válasza:
Bunkó vagy 15-ös.Téged is szedáltak és infuzióra kötöttek ha véletlen szerelmes lettél?Akkor te egy orvosi tünet vagy amit kezelni kell! Amerigo a felhasználó nevem ha esetleg vissza akarsz bunkózni.
18/18 anonim válasza:
Bármi lehet, depresszió, szerelmi bánat... Annyit biztos eszik, amennyi neki kell, bár én így adtam le 9 kilót. Most 175 magas és 56 kg vagyok. Valószínű, hogy a srác miatt van, tetszeni akar neki, vagy szomorú, hogy csak barátok. Nem tudom, nem vagyok orvos, csak saját tapasztalatot írtam le. "Jobbulást" a lányodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!