Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányom mindig úgy...

15 éves lányom mindig úgy alszik, hogy a feje tetejéig be van takarózva, de még nyáron is amikor nagyon meleg van. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 12:16
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Tőle kérdezted már?

De lehet, hogy fázós típus.

2011. júl. 12. 12:18
 2/39 anonim ***** válasza:
89%

Én is így alszom. :)

A helyzet az, hogy nyáron is. Takaró nélkül egyszerűen nem tudok aludni! Még +40°C-ban sem! :D

Azt mondják, hogy az takarózik be nagyon még melegben is, aki védtelennek érzi magát. Ebben lehet valami! :)

Lehet, hogy a lányod is ezért takarózik be. Esetleg előfordulhat, hogy alacsony a vérnyomása, nem megfelelő a vérkeringése.

Remélem, tudtam segíteni! :)

26/L

2011. júl. 12. 12:19
 3/39 A kérdező kommentje:

Annyit mond, hogy ,,csak".

Amúgy meg látni rajta, hogy melege van, reggel tiszta víz, még a haja is.

2011. júl. 12. 12:19
 4/39 anonim ***** válasza:
Lelki oka van.
2011. júl. 12. 12:21
 5/39 anonim ***** válasza:
86%
Én is így szoktam azért mert én igy érzem jól magam takaró nélkül nem bírok aludni!!
2011. júl. 12. 12:21
 6/39 anonim ***** válasza:
86%
Én is csak úgy tudok aludni ha be vagyok takarózva. Én azért, mert félős vagyok. Na jó, nem a szellemektől meg ilyenektől, hanem ez egész kicsi korom óta így alakult nálam, és meg is maradt. Egyszerűen nem bírok úgy aludni ha a lábam kint van....
2011. júl. 12. 12:22
 7/39 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy neki is ez a baja.

Egyébként ő vékony takaróban sem tud aludni, csak vastagban. Ti hogy vagytok ezzel?

2011. júl. 12. 12:24
 8/39 anonim ***** válasza:
38%
Milyen a légkör otthon?Pároddal milyen a viszonyotok?
2011. júl. 12. 12:32
 9/39 anonim ***** válasza:

Vékony takaró nekem is kell az érzés miatt. De annyira rosszul viselem a meleget, hogy még légkondi alatt is lerúgom magamról a takarót.

Rendesen takaró alatt csak fagypont körül, nyitott ablaknál tudok aludni. Bár úgy is leizzadok reggelre, nem tudom, hogy csinálom.

2011. júl. 12. 12:34
 10/39 A kérdező kommentje:
Férjemmel sokat veszekszünk, főleg mostanában. De amúgy a lányom nem szokott velünk sokat beszélni.
2011. júl. 12. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!