15 éves lányom mindig úgy alszik, hogy a feje tetejéig be van takarózva, de még nyáron is amikor nagyon meleg van. Miért csinálja ezt?
Tőle kérdezted már?
De lehet, hogy fázós típus.
Én is így alszom. :)
A helyzet az, hogy nyáron is. Takaró nélkül egyszerűen nem tudok aludni! Még +40°C-ban sem! :D
Azt mondják, hogy az takarózik be nagyon még melegben is, aki védtelennek érzi magát. Ebben lehet valami! :)
Lehet, hogy a lányod is ezért takarózik be. Esetleg előfordulhat, hogy alacsony a vérnyomása, nem megfelelő a vérkeringése.
Remélem, tudtam segíteni! :)
26/L
Annyit mond, hogy ,,csak".
Amúgy meg látni rajta, hogy melege van, reggel tiszta víz, még a haja is.
Lehet, hogy neki is ez a baja.
Egyébként ő vékony takaróban sem tud aludni, csak vastagban. Ti hogy vagytok ezzel?
Vékony takaró nekem is kell az érzés miatt. De annyira rosszul viselem a meleget, hogy még légkondi alatt is lerúgom magamról a takarót.
Rendesen takaró alatt csak fagypont körül, nyitott ablaknál tudok aludni. Bár úgy is leizzadok reggelre, nem tudom, hogy csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!